WLAN error na laptopu pri upisivanju network keya

poruka: 7
|
čitano: 2.957
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pri upisivanju network keya kod spajanja na Wlan mrežu dobivam error u kojem piše da se očekuje 5 ili 13 ascii znakova ili 10 ili 26 heksadecimalnih.Nešto sam guglao,ali nisam našao rješenje....

Na laptopu imam XP sp2

EDIT:

Radi se o B.net mreži i kad se idem spajat na onaj način na koji su oni predložili u uputama uopće ne dolazim do prostora za upisivanje keya.U donjem djelu se samo pojavi "oblačić" koji kaze da nije u mogućnosti naći nekakav certifikat da se loga

Inteligencija nije znanje,već mašta
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 21:40 (KKristijan).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zelis se spojiti na svoju mrezu? Ako ne vec neku vanjsku moguce da je zasticena certifikatom odnosno tko se zeli spojiti treba posjedovati isti a moze ga dati davatelj usluge.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: WLAN error na laptopu pri upisivanju network k
mathmonster kaže...

Zelis se spojiti na svoju mrezu? Ako ne vec neku vanjsku moguce da je zasticena certifikatom odnosno tko se zeli spojiti treba posjedovati isti a moze ga dati davatelj usluge.

Dobio sam ono čudo wirelesko od Bneta danas,pa vjerujem da je to moja mreža :/

Kad se spojim s kabelom radi normalno.

17 godina
neaktivan

Dobro zaboravi certifikat onda. Jesi probao napraviti novu konekciju sa svim postavkama kako piše u računu? Da nisi nešto pogriješio? Isto tako updateaj wireless drivere.

0 0 hvala 0
14 godina
mathmonster kaže...

Dobro zaboravi certifikat onda. Jesi probao napraviti novu konekciju sa svim postavkama kako piše u računu? Da nisi nešto pogriješio? Isto tako updateaj wireless drivere.

Par puta sam probao....Makar Drivere neznam jel imam instalirane.U device manageru imam ethernet i Hp wlan...jel to to ili..?

17 godina
neaktivan

Sto se tice drivera imas support od hp-a i tamo skines. A ne znam, moram priznat da mi cudno zvuci ta pogreska u kojoj se spominju heksadekadske znamenke, obicno ako je kriva sifra pise da je kriva sifraa ne traze se neke hex znamenke. Mislim da je nesto drugo u pitanju no ne mogu puno pomoci, sry.

0 0 hvala 0
16 godina

-poruka 5-10 i 13-26 znakova znači da je u WAP modu, to je 'smeće'. Beskorisno.

-podesi wlan na WPA2-PSK. Unesi željeni pass (ili koristi factory), copy-pasteaj ga da izbjegneš greške.

-obriši postojeću vezu u ponovo se spoji.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice