Veliki pad performansi win10

poruka: 6
|
čitano: 1.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi

Imam veliki problem sa kompom, ne znam dal je hardware ili software u pitanju

Naime, dok sve radi sve je super, pošto igram samo black ops 3 i novi doom (to ce mi bit reference) , sve ide u 60 fps, doom zna malo past na 50

Ali komp mi odjednom poludi i imam jedva 20 fps-a i tako drzi dok ne napravim shutdown (restart ne pomaze) onda radi cijelo vece i sutradan ponovo ponavljam postupak.

Cak i nije problem ako iz jednog gasenja rijesim al nekad moram po par puta i to mi je pain in the ass

Probao reinstalirat drivere i nove i stare verzije, virusa nema,ccleaner je gore, temperature proca nejdu iznad 52 stupnja kao i graficke 75 max

pratim voltaze i frekvencije, sve je ok, ne baca u neki low performance mode, sto sam prvo pomislio

zauzece proca mi je malo cudno, jer dok igram uvjek je igra na vrhu i tu i tamo mi se pojavi neki system and compresed memory skoci na 20 posto

To je jedino sto sam primjetio

spec kompa su

core i5 3570k problem se dogadja i na default 3.4 ghz i na overclock-u 4.4 ghz

16 gb ddr3 g-skill na 1600 mhz

asrock z77 extreme4-m mb temp 40 celzi max

gf gtx760 4gb memorije

creative x-fi pro fatality

samsung ssd 850 evo + 1tb seagate

silverstone 750w gold napajanje

Naravno zanima me fix ako netko zna nesto o tome

zahvaljujem unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Veliki pad performansi win10

Jesi Probo Reistalatirati windowse i skenirati PC Malwarebytes i AVG free ak u upravitlj zadataka procesor čudno radi možda je ipak virus u pitanju meni to isto bilo PC odjednom posto Spor te mi AVG free detektirao neki virus pobriso ga i sad sve ok.Dalibor

9 godina
neaktivan

probao sam i na viruse, mada imam avast free verziju zadnjih par godina nisam imao problema snjim, zaboravih na malware, probat cu i to, ali procesor nijednom nije opterecen do 100 posto bar dok igram black ops ili doom to mi je cudno

znaci do graficke, u drugom kompu grafa radi kako bi trebala raditi, i mjenjao sam i drivere io opet isto, reinstalaciju windowsa ostavljam za kraj jer imam hrpu aplikacija za koje mi treba par dana u mom slobodnom vremenu da se instaliraju i podese

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Sljedeci put kad budes imao taj znacajan pad perfomansi pogledaj dali ti neki proces ne kolje cpu ili gpu! takoder i cpu i gpu usage, pa javi rezultate!!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Veliki pad performansi win10
boomstick77 kaže...

Pozdrav ljudi

Imam veliki problem sa kompom, ne znam dal je hardware ili software u pitanju

Naime, dok sve radi sve je super, pošto igram samo black ops 3 i novi doom (to ce mi bit reference) , sve ide u 60 fps, doom zna malo past na 50

Ali komp mi odjednom poludi i imam jedva 20 fps-a i tako drzi dok ne napravim shutdown (restart ne pomaze) onda radi cijelo vece i sutradan ponovo ponavljam postupak.

Cak i nije problem ako iz jednog gasenja rijesim al nekad moram po par puta i to mi je pain in the ass

Probao reinstalirat drivere i nove i stare verzije, virusa nema,ccleaner je gore, temperature proca nejdu iznad 52 stupnja kao i graficke 75 max

pratim voltaze i frekvencije, sve je ok, ne baca u neki low performance mode, sto sam prvo pomislio

zauzece proca mi je malo cudno, jer dok igram uvjek je igra na vrhu i tu i tamo mi se pojavi neki system and compresed memory skoci na 20 posto

To je jedino sto sam primjetio

spec kompa su

core i5 3570k problem se dogadja i na default 3.4 ghz i na overclock-u 4.4 ghz

16 gb ddr3 g-skill na 1600 mhz

asrock z77 extreme4-m mb temp 40 celzi max

gf gtx760 4gb memorije

creative x-fi pro fatality

samsung ssd 850 evo + 1tb seagate

silverstone 750w gold napajanje

Naravno zanima me fix ako netko zna nesto o tome

zahvaljujem unaprijed

Probaj iskljuciti pagefile

12 godina
neaktivan

Gdje si instalirao igre, na HDD ili SSD? Ako je na ovo prvo moguće da ti HDD pravi problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice