Sparkle GeForce 9800gtx+ 512 mb problem

poruka: 6
|
čitano: 822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Imam problema sa karticom iz naslova, naime na gotovo svim igrama mi se gube texture ( stalno blinkaju, pojavljuju se nekakvi bijeli tragovi i sl.). Probao sam ju koristiti i sa win xp i sa vistom, te sa hrpom razlicitih drivera ali nije pomoglo. Jel ima netko ideju u cemu bi mogao biti problem? Jel treba mozda mijenjati neke postavke u NVidia Control Center-u?

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sparkle GeForce 9800gtx+ 512 mb problem

Pogledaj temperature, vjerojatno se pregrijava

15 godina
odjavljen
ontopudc kaže...

Pozdrav svima!

Imam problema sa karticom iz naslova, naime na gotovo svim igrama mi se gube texture ( stalno blinkaju, pojavljuju se nekakvi bijeli tragovi i sl.). Probao sam ju koristiti i sa win xp i sa vistom, te sa hrpom razlicitih drivera ali nije pomoglo. Jel ima netko ideju u cemu bi mogao biti problem? Jel treba mozda mijenjati neke postavke u NVidia Control Center-u?

Unaprijed hvala!

Provjeri temperature GPU-a, ako su iznad 80-ak onda je pregrijavanje.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
neaktivan

Hvala svima na brzim odgovorima....

Provjerio sam temp pomocu programa GPU-Z tijekom igranja NBA 2K10 i temp je 62 stupnja s time a je fan speed na 40%. Jel to u redu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Temperature su u redu, onda izgleda da će ti grafa skoro crknut, probaj smanjiti taktove gpu-u i memoriji  pa bi trebalo raditi još neko vrijeme

15 godina
neaktivan

Taj problem mi traje skoro 2 god, otkad sam kupio karticu primijetio sam da texture zezaju u Oblivion-u, ali mislio sam da je kartica jednostavno neoptimizirana za tu igru, a nisam otada prakticki nista zahtjevnije igrao od Football managera :D. Tek sad kad sam nabacio neke igre sa zahtjevnijom grafikom vidim da zeza i u njima. Ali probat cu sa tvojim savjetom....hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice