Proces System (NT Kernel & System) ima CPU oko 50%

poruka: 8
|
čitano: 1.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle, u Task Manageru piše da mi je CPU oko 60%, pretpostavljam da je kriv proces System (NT Kernel & System) koji ima CPU 50%. Zašto? Imam Vistu, x64, Acer 5520.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne mogu ga ni restartati, niti gasiti na shut down. kao da jos negdje rade svi prozori koje sam ja pozatvarala, za chrome sam sigurna.

0 0 hvala 0
15 godina

Ajde stavi sliku task mangera da pogledamo.

Valentin

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji Windows imaš jesi probao ući iz safe mode u windows tam su ti svi procesi neaktivni pazi da nije kakav virus pa isto napravi scan sa onim MalwareBytes ak ne pomogne morat ćeš mislim reinstalatirati windowse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, ali na kraju se ipak krenuo gašavati. Došao do neke faze i stao, morala sam bateriju izvaditi da bi se isključio do kraja. Sada je ostao stari problem (ili možda njegov kraj {#}) : http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problem-ukljucivanjem-acer-travelmate-5520g/165712.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 14:31 (hurem).

0 0 hvala 0
15 godina

Možda da probaš ponovo instalirat windowse, ako to ne pomaže možeš ga odnest u Zel-Cos servis u Zagrebu, oni ti budu napravili dijagnostiku i ako odlučiš da ti je popravak preskup naplatit će ti tu dijagnostiku 125 kn i gotovo.{#}

Valentin

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Proces System (NT Kernel & System) ima CPU oko

Vidjet ću u ponedjeljak jer mislim da cijeli laptop ne vrijedi 500 kn :) 

15 godina
Re: Proces System (NT Kernel & System) ima CPU oko
hurem kaže...

Vidjet ću u ponedjeljak jer mislim da cijeli laptop ne vrijedi 500 kn :) 

Možeš probat snimit sve podatake sa laptopa, HDD pobrisat i snimit windowse ponovo, ako opet bude problema znači da je neki hardwerski problem, a onda odlučiš da li je za popravak ili ne.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice