Dakle, u Task Manageru piše da mi je CPU oko 60%, pretpostavljam da je kriv proces System (NT Kernel & System) koji ima CPU 50%. Zašto? Imam Vistu, x64, Acer 5520.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne mogu ga ni restartati, niti gasiti na shut down. kao da jos negdje rade svi prozori koje sam ja pozatvarala, za chrome sam sigurna.
Ajde stavi sliku task mangera da pogledamo.
Koji Windows imaš jesi probao ući iz safe mode u windows tam su ti svi procesi neaktivni pazi da nije kakav virus pa isto napravi scan sa onim MalwareBytes ak ne pomogne morat ćeš mislim reinstalatirati windowse.
Hvala na odgovorima, ali na kraju se ipak krenuo gašavati. Došao do neke faze i stao, morala sam bateriju izvaditi da bi se isključio do kraja. Sada je ostao stari problem (ili možda njegov kraj
) : http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problem-ukljucivanjem-acer-travelmate-5520g/165712.aspx
Možda da probaš ponovo instalirat windowse, ako to ne pomaže možeš ga odnest u Zel-Cos servis u Zagrebu, oni ti budu napravili dijagnostiku i ako odlučiš da ti je popravak preskup naplatit će ti tu dijagnostiku 125 kn i gotovo.
Vidjet ću u ponedjeljak jer mislim da cijeli laptop ne vrijedi 500 kn :)
Vidjet ću u ponedjeljak jer mislim da cijeli laptop ne vrijedi 500 kn :)
Možeš probat snimit sve podatake sa laptopa, HDD pobrisat i snimit windowse ponovo, ako opet bude problema znači da je neki hardwerski problem, a onda odlučiš da li je za popravak ili ne.