Problemi prilikom instalacije win 7 na novom lap

poruka: 5
|
čitano: 3.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi prilikom instalacije OS-a na novi laptop

Radi se o novom laptopu acer aspire e1-531, na njemu nikad nije bio instaliran OS osim na početku neka verzija linuksa koju nije laptop ni pokretao kako bi inače trebao, uvijek je zapelo negdje pri pokretanju. Poruka koja mi se javlja prilikom instalacije win7 je Window cannot be installed to this disk. The disk may fail soon. If other hard disk are avalibe, install Windows to another location. Pokušao sam i s instalacijom ubuntu isto javlja neku grešku prilikom kreacije particija. Pokušavao sam i s različitim win7 x32 i x64 verzijama isto problemi. U biosu sam mijenjao i pokušavao s achi i ide isto uvijek negdje zapelo. koristio sam i Hirens boot cd i različite alate za stvaranje particija i sl. Ponestalo mi je ideja za daljnje pokušaje pa vas molim za pomoć. Prilikom jednog pokušaja sam dobio i error 0x80070057

Hvala svima na odgovorima.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problemi prilikom instalacije OS-a na novi lap
cro-legend kaže...

Radi se o novom laptopu acer aspire e1-531, na njemu nikad nije bio instaliran OS osim na početku neka verzija linuksa koju nije laptop ni pokretao kako bi inače trebao, uvijek je zapelo negdje pri pokretanju. Poruka koja mi se javlja prilikom instalacije win7 je Window cannot be installed to this disk. The disk may fail soon. If other hard disk are avalibe, install Windows to another location. Pokušao sam i s instalacijom ubuntu isto javlja neku grešku prilikom kreacije particija. Pokušavao sam i s različitim win7 x32 i x64 verzijama isto problemi. U biosu sam mijenjao i pokušavao s achi i ide isto uvijek negdje zapelo. koristio sam i Hirens boot cd i različite alate za stvaranje particija i sl. Ponestalo mi je ideja za daljnje pokušaje pa vas molim za pomoć. Prilikom jednog pokušaja sam dobio i error 0x80070057

Hvala svima na odgovorima.

Isti takav problem sam imao i ja prije taj error ja sam ti to rijesio tako da sam samo prek ovog programa http://www.poweriso.com/download.htm skopiral cijeli sadrzaj tog dvd-a di su windowsi i poonovno sprzil. SAMO pripazi prilikom tog bit ce ti sa lijeve strane ponuđena vrsta przenja i brzina stavi na najsporije i stavi obavezno BOOT inace ti nebu radilo jer ti je boot da ti pokrene disk prije podizanja sustava (ako ti to ne pomaze i aku cujest disk da nesto srkljoca izvadi ga van i baci ga u zid i direkt u trg. po novi) inace taj error ti je poznat po tom da ti je ostecen disk

ako sam pomogao javi ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 19:32 (genius24).
15 godina
neaktivan
Re: Problemi prilikom instalacije OS-a na novi lap

ok Hvala an savjetu probat ću i to... Laptop je kupljen prije koji dan u trgovini tako da imam pravo an reklamaciju ako je disk u k... :D

14 godina
Problemi prilikom instalacije win 7 na novom lap

cro-legend

- Tebi je HDD neispravan, nosi to na garanciju.

- Ne može biti problem u mediju nikako, onda bi promjenom istoga riješio problem.{#}

---- Vara se onaj koji misli da se može odreći cijeloga svijeta.Onaj pak, koji misli da svijet ne može bez njega,vara se još više. --------- Sva pitanja ili nejasnoće, molim na PM. Hvala. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problemi prilikom instalacije win 7 na novom l

Izgleda da stvarno nešto hardverski nije u redu jer više neželi ni u BIOS ući odnosno stoji na toj početnoj slici di piše pres <f2> to enter setup i velika  slova acer explore beyond limits i ne miče se dalje od toga :D od lampica mi jedino svijetli ona za power

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice