Problemi sa mrežnom karticom i torrentom?

poruka: 6
|
čitano: 2.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi sa mrežnom karticom i torrentom?

Imam jedan problem koji mi se javlja u zadnje vrijeme i stvarno neznam u čemu je problem i kako ga riješiti.

Naime imam windows 7. Spajam se putem net kabela na router. U zadnje vrijeme mi se počelo dogođat ovo;

Svaki puta kada upalim bilo koji torrent(utorrent,bittorrent, jer sam mislio da je do torrent programa) nakon nekog vremena mi komp malo zašteka i  izgubim vezu i pojavi mi se trokut u ikoni za mrežu u trayu,gdje kaže no network access. To mi se je nedavno počelo događat i neznam u čemu je problem. Nisam dirao nikakve postavke u torrentu, nisam gledao glupe youtube tutoriale kako poboljšat brzinu torrenta i slično ako to mislite..ja uvijek odem na setup guide gdje mi on sam odredi koja je nabolja brzina,tj upload za moju vezu. I jedino kako se tog riješim je da restartam komp. Što mi već polagano ide na onu stvar jer mi se ovo počelo događat barem jednom dnevno. I svaki put kad upalim bilo koji torrent. Kad torrent ne radi sve je ok.??

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Problemi sa mrežnom karticom i torrentom?
gugi23 kaže...

Imam jedan problem koji mi se javlja u zadnje vrijeme i stvarno neznam u čemu je problem i kako ga riješiti.

Naime imam windows 7. Spajam se putem net kabela na router. U zadnje vrijeme mi se počelo dogođat ovo;

Svaki puta kada upalim bilo koji torrent(utorrent,bittorrent, jer sam mislio da je do torrent programa) nakon nekog vremena mi komp malo zašteka i  izgubim vezu i pojavi mi se trokut u ikoni za mrežu u trayu,gdje kaže no network access. To mi se je nedavno počelo događat i neznam u čemu je problem. Nisam dirao nikakve postavke u torrentu, nisam gledao glupe youtube tutoriale kako poboljšat brzinu torrenta i slično ako to mislite..ja uvijek odem na setup guide gdje mi on sam odredi koja je nabolja brzina,tj upload za moju vezu. I jedino kako se tog riješim je da restartam komp. Što mi već polagano ide na onu stvar jer mi se ovo počelo događat barem jednom dnevno. I svaki put kad upalim bilo koji torrent. Kad torrent ne radi sve je ok.??

Ja sam davno imao sličan problem... tu i tamo bi pukla veze i onda se vratila... isto tako kod torenata... zvao sam ISP-a i pitao o čemu su radi. Oni su krenuli trabunjati kako mi je upload prevelik i kako bi ga trebao limitirati, jer on zblesira router... Rekao sam im da nema šanse da ja štopam promet koji su mi oni prodali... ako im veza ne može raditi na toj brzini, trebali su sami limitirati...

Nakon malo telefonskog natezanja su rekli da će njihov čovjek doći i instalirati novi router. I čovjek je došao, stavio novi router i od onda sve radi okej... prema njegovim riječima, neki se modeli pregriju i zblesiraju...

Nazovi svog ISP-a i pitaj ih zašto ti svako malo puca veza... oni vide svaki puta kada ti se to desi... i nemoj puštat dok to ne srede... oliti, problem nije sa tvoje strane.

12 godina

Ista stvar kod mene, s opaskom da sam imao iste simptome samo se meni zblesio ruter i restart istog je pomagao.

Smanjen broj konekcija u uTorrentu na <100 i sve 5.  Napomena, T-Comov Siemens 7** i Iskonov Thomson ruter su u zadnjih par godina gutali ovih 500+ konekcija bez problema, nažalost novi iskonov ruter Elcom nešto jednostavno se "objesi" na povećani broj konekcija.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
odjavljen

Ja imam Amisov Thompson i nema apsolutno nikakvih problema sa vezom... već jako dugo, ali trebalo ih je gnjavit dok sve nisu sredili, ali bogme jesu.

15 godina
neaktivan

jel router st780 ili tg782? ako je, provjeri da li si možda stavio nešto na njega, mana im je pregrijavanje...

15 godina
odjavljen
x3mania kaže...

jel router st780 ili tg782? ako je, provjeri da li si možda stavio nešto na njega, mana im je pregrijavanje...

Ja svojega za svaki slučaj uvijek imam malo podignutog, tako da sa svih strana može dobit svjež zrak

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice