Problem sa samim radom računala

poruka: 14
|
čitano: 2.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav
naime, imam jedan problem koji me muci od jucer..
dakle idem ja spavati, stavim torrent i to.. i ujutro kad se probudim, provjerim sat, isto sati kao kod mene, pokusam pomaknuti mis. nejde
restartam kompjuter, safe mod, tu drzi malo duze ali isto zasteka cijeli i nista se nemoze ali sat ide..

probao sam sa malware i nista..

edit.
i danas, kad sam vidio torrent jer sam namjerno ostavio naprijed da se vidi, vidim da se skidalo nest, restartam ja komp, otvorim torent opet, i nema foldera nit bilo sta sta se skidalo, idem ja tamo di se skidalo i pise format damaged o.O

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 9:36 (Sheeva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa samim radom računala
Sheeva kaže...

Pozdrav
dakle idem ja spavati, stavim torrent i to.. i ujutro kad se probudim, provjerim sat, isto sati kao kod mene, pokusam pomaknuti mis. nejde
restartam kompjuter, safe mod, tu drzi malo duze ali isto zasteka cijeli i nista se nemoze ali sat ide..

edit.
i danas, kad sam vidio torrent jer sam namjerno ostavio naprijed da se vidi, vidim da se skidalo nest, restartam ja komp, otvorim torent opet, i nema foldera nit bilo sta sta se skidalo, idem ja tamo di se skidalo i pise format damaged o.O

Ako ti komp zašteka, u pitanju je memorija, trebaš testirat sa Memtestom da utvrdiš da li je ispravna, Mora odvrti dokraja. Ako se javlja error onda je memorija neispravna jer je na izdisaju. Probaj memoriju vadit i očistit s gumicom i stavit natrag pa možda stanje popravit. Ili može bit hard disk ima bad sectora pa onda zna smrznut. Treba temeljito provjerit, ako ti je nov komp i ima garanciju i tad odnesi na servis i neka provjere.

Nenad
16 godina
neaktivan
Nello kaže...
Sheeva kaže...

Pozdrav

edit.

Ako ti komp zašteka, u pitanju je memorija, trebaš testirat sa Memtestom da utvrdiš da li je ispravna, Mora odvrti dokraja. Ako se javlja error onda je memorija neispravna jer je na izdisaju. Probaj memoriju vadit i očistit s gumicom i stavit natrag pa možda stanje popravit. Ili može bit hard disk ima bad sectora pa onda zna smrznut. Treba temeljito provjerit, ako ti je nov komp i ima garanciju i tad odnesi na servis i neka provjere.

nije memorija, provjerio par puta sa onim iz biosa (win 7) i s jos nekim programom

valjda je problem u hardisku(ja sam to utvrdio) jer zamjenio sam taj novi hard sa starim i ne zasteka a sad sa ovim zasteka.. trebao bih ga formatirati a neznam kako jer desni klik..format neide pise hard is in use..

ima ko kakvu ideju kako?

16 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

nije memorija, provjerio par puta sa onim iz biosa (win 7) i s jos nekim programom

valjda je problem u hardisku(ja sam to utvrdio) jer zamjenio sam taj novi hard sa starim i ne zasteka a sad sa ovim zasteka.. trebao bih ga formatirati a neznam kako jer desni klik..format neide pise hard is in use..

ima ko kakvu ideju kako?

Okej, ima jedan program koji se zove Partition Wizard Home Edition 5.0 ima ga na BUGovom DVD br 212 ili možeš s linka skinut http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html jer taj program besplatan i vrlo lako formartiraš hard diska i možeš odredit za koju i koliko particiju trebaš. 

Nenad
16 godina
neaktivan
Nello kaže...
Sheeva kaže...

ima ko kakvu ideju kako?

Okej, ima jedan program koji se zove Partition Wizard Home Edition 5.0 ima ga na BUGovom DVD br 212 ili možeš s linka skinut http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html jer taj program besplatan i vrlo lako formartiraš hard diska i možeš odredit za koju i koliko particiju trebaš. 

kad otvara program isto se zamrzne racunalo
a igrao sam sve i sad kad idem taj program otvarat, zamrzne se, kad idem skidat (torrent) zamrzne se
jel moguce da je nest sa hardom?

16 godina
neaktivan

nemozes formatirati particiju na kojoj ti je operativni,to moras sa CD-om

zasto prst dole !!!!1
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 21:59 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znam to-.-"

ja sam inace taj hard od 500gb sta sam kupio od rebelsy-a formatirao low profile dakle na nulu zato jer je i prije stekalo, napravio sam nove particije i opet zasteka
kad stavim hard od 80 gb ne zasteka nista i sve radi..
neznam u cemu je problem:/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HD-Tune.shtml

skini taj hd tune,i skeniraj al nemoj stavlljati kvacicu na quick format i ako bude crveni tackica to su ti BAD SECTORI
onda ces nazalost morati kupiti novi HDD
zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema bad sactora a to se dogadja samo sa torentom kad pokusavam na taj kupljeni hard skinuti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesil pokusao reinstalirati torent pa ga opet ins.

skenirati sam malware

zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

obrisao taj hard do mrvice da nikakav program ne vrati stvari s harda
jesam po par puta skenirao sve hardove i nista

nemogu formatirati c: disk kad nemam windowsa kod kuce..
instaliro torent vuze sve zivo i nista..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

onda ti ja preporucujem da fino nanovo dignes sistem,nozda se je nesto pobrkalo i tako

vako ces fino nanovo

zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo reskenirao sa hd tune i bam:O pronaslo 2 bad sectora pod kraj predzadnja dva su crvena..

sad cu lijepo cut sta kaze covijek koji je prodo hard ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

evo reskenirao sa hd tune i bam:O pronaslo 2 bad sectora pod kraj predzadnja dva su crvena..

sad cu lijepo cut sta kaze covijek koji je prodo hard ;)

znaci ti to da moras vratiti HDD gdje si ga kupio jer je crko

zasto prst dole !!!!1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice