Problem s Mozillom

poruka: 6
|
čitano: 2.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s Mozillom

Pozdrav svima,

u zadnje vrijeme sam primjetio da mi nakon nekog vremena boraveci na Mozilli lap top pocne ''divljat'' tako rec, dok imam otvoreno nekoliko kartica sve bude ok i odjednom poludi, ne mogu upravljat i klikat kako ja zelim, onda kad zatvorim Mozillu i npr. kliknem desni klik na pozadini da napravim Refresh izbornik mi miga, i ne mogu normalno raditi ni tu. I onda ponovno otvorim Mozillu i bude sve ok, na pozadini mogu otvoriti izbornik kao i prije!!! Ne znam u cemu je problem probao sam uninstalirati i instalirati ponovno Firefox al' opet isti problem !!!! Molim vas ako je netko imao slican da mi pomogne, ne znam da li je do lap topa ili Firefoxa!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem s Mozillom

Firefox-Help-Troubleshooting Information-Reset Firefox (desno gore u kutu)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Problem s Mozillom

To sam napravio taj dan i jucer mi je opet pocelo trzat !!! Zatvorim MOZILLU i prestane!! {#}

15 godina
Problem s Mozillom

1.Probaj pogasit sve addone i ekstenzije pa vidi jel i dalje problem

2.Skeniraj komp da nije neki virus (malwerebyte free)

3.Skini program revo uninstall pro i napravi uninstall i klikni kvacicu pod scanning modes Advanced (ovaj ce ti program izbrisati sve sta ima veze sa firefoxom (ima free verzija))

Meni kad poludi FF i smrzne se to je uglavnom zbog flasha i ati -u tom slucaju probaj ovo na slici

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 16:41 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Re: Problem s Mozillom

Skenirao sam i pronašlo je dva '' Trojan.dopper-a'' , tako nesto je bilo ime!! Obrisao sam ih i restartao komp... i sa revo uninst. sam i firefox obrisao na advanced i ponovno instalirao na novo... nadam se da nece bit vise problema... Puno hvala!!!!

13 godina
neaktivan
Problem s Mozillom

Ponovo mi se javlja isti problem !! Mozda i nije do Firefoxa. Komp poludi dok za par min ili kako kad se smiri, nekad ga treba i restartat !! Stvarno ne znam do cega je buduci da je nov!!! Skenirao sam ga ponovno nista nije naslo !!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice