problem s maticnim

poruka: 36
|
čitano: 8.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
problem s maticnim

imas li spojen na maticnoj beeper? ako imas slusaj koliko tocno beepova bude ako ih bude te priko "manual-a" od maticne provjeri sto tocno signalizira da je u kvaru.

probaj se igrati sa ram-om, moze i on biti uzrok kvara, npr. ako imas dva slot-a izvadi jedan keks pa probaji taj keks u jednom pa drugom slotu isti postupak i za drugi keks.

naravno i ono sto kolege kazu sve stoji na mjestu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
problem s maticnim

Neovisno da li ima slike, da li se windowsi učitavaju ili samo upali i stoji? Ako si skidao procesor, provjeri jeli dobro "sjeo" i da se slučajno nije oštetio koji pin.

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: problem s maticnim
Ipak je problem bio monitor, provedene su sve provjere i napravljene sve kombinacije, mijenjali smo i mbo i procesor,graficku,napajanje i ostalo. Resetali smo bios pomocu jumpera i pomocu baterije, mijenjali smo bateriju i nista,nema pomaka. Na kraju smo dosli do zakljucka da monitor ne valja. Prikljuckom novog monitora doslo je do pokazivanja slike. Sad jos neznam jesu li u pitanju kondenzatori ili kabel monitora

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Monitor blica odnosno plavo svijetlo se konstantno pali i gasi u jednakim intervalima te ga mozemo upaliti i ugasiti tako da je po mom misljenju kriv kabel

Monitor je Samsung syncmaster 2233bw ako netko zna u cemu je problem molio bi da se izjasni
13 godina
problem s maticnim

pa jeste probali zamijenit kabel od monitora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Newbie 67 kaže...
Monitor blica odnosno plavo svijetlo se konstantno pali i gasi u jednakim intervalima te ga mozemo upaliti i ugasiti tako da je po mom misljenju kriv kabel

Monitor je Samsung syncmaster 2233bw ako netko zna u cemu je problem molio bi da se izjasni

Ti SyncMasteri su imali probleme s kondićima. Možda je do njih?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice