Problem sa grafickom zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.246
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Problem sa grafickom

Dakle imam problem sa grafickom karticom kad igram zahtjevnije igrice poput battlefield bad company 2 i most wanted 2012 nakon 1-2 h igre mi zasteka cijela igrica i pokaze se nekad crni ekran a nekad ostane samo slika i nemogu alt tabat ni nista moram restart  komp.Stavio sam najnovije drivere za graficku i opet isto.Graficka je  ati radeon hd 4650

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom
Možda ti se napajanje preoptereti ili temperatura pređe preko MAX. Koliko ti watta ima napajanje i koja je marka
12 godina
Problem sa grafickom

Ma nije problem u temperaturi u idealu je oko 38 a u loadu je max 50,napajanje je ms industrial 550 w sto bi trebalo bit dost za moju konfiguraciju pod moj pc.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Acex kaže...

Ma nije problem u temperaturi u idealu je oko 38 a u loadu je max 50,napajanje je ms industrial 550 w sto bi trebalo bit dost za moju konfiguraciju pod moj pc.

kako nije problem{#}! ocigledan je problem pa nemre ti razlika od idlea do max loada biti samo 12°C{#} razlike....igras daleko pre zahtjevne igre za svoju konfu predpostavljam da ti se gpu itekako pregrijava(ak ti se slika smrzne)!LP

||| Core™ inside |||
12 godina
Stjepanj kaže...
Acex kaže...

kako nije problem{#}! ocigledan je problem pa nemre ti razlika od idlea do max loada biti samo 12°C{#} razlike....igras daleko pre zahtjevne igre za svoju konfu predpostavljam da ti se gpu itekako pregrijava(ak ti se slika smrzne)!LP

I prije sam igro bfbc2 sa tom konfiguracijom i nije bilo nikakvih problema nikad mi se slika nije smrznula nego je pocelo prije tjedan dana zajebavat.

12 godina
neaktivan
Provjeri temperaturu u loadu ponovo , najvjerovatnije je do toga , do napajanja nije jer bi to napajanje trebalo bit dovoljno za tu konfiguraciju , iako je MS industrial jako loš jer piše 550w a isporučuje 250 u idealnim uvjetima.
12 godina
Rookie1231 kaže...
Provjeri temperaturu u loadu ponovo , najvjerovatnije je do toga , do napajanja nije jer bi to napajanje trebalo bit dovoljno za tu konfiguraciju , iako je MS industrial jako loš jer piše 550w a isporučuje 250 u idealnim uvjetima.

Sad sam skino furmark i pokreno sam ga na rezoluciji s kojom ja igram i max temperatura je 60 full load neprelazi vise,a dok igram battlefield temperatura neprelazi 50.

18 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

A eto..  nekad je problem u samoj kartici (osobno imam isto loša iskustva sa Radeonkama).

Recimo pročitaj ovaj članak i možda razmisli o nekoj drugoj kartici pri idućoj kupovini..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dado_ZG78 kaže...

A eto..  nekad je problem u samoj kartici (osobno imam isto loša iskustva sa Radeonkama).

Recimo pročitaj ovaj članak i možda razmisli o nekoj drugoj kartici pri idućoj kupovini..

Ma mozda je problem i u driverima jer sam sad skino ove najnovije a prije sa starim driverima je radilo u redu,a ova graficka je jos uvijek dobra stara graficka koja moze podrzat novije igrice ali sad si namjeravam uzet ati radeon hd 5770 ili gtx 260 i novi procesor amd phenom x4

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice