Dakle imam problem sa grafickom karticom kad igram zahtjevnije igrice poput battlefield bad company 2 i most wanted 2012 nakon 1-2 h igre mi zasteka cijela igrica i pokaze se nekad crni ekran a nekad ostane samo slika i nemogu alt tabat ni nista moram restart komp.Stavio sam najnovije drivere za graficku i opet isto.Graficka je ati radeon hd 4650
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nije problem u temperaturi u idealu je oko 38 a u loadu je max 50,napajanje je ms industrial 550 w sto bi trebalo bit dost za moju konfiguraciju pod moj pc.
Ma nije problem u temperaturi u idealu je oko 38 a u loadu je max 50,napajanje je ms industrial 550 w sto bi trebalo bit dost za moju konfiguraciju pod moj pc.
kako nije problem
! ocigledan je problem pa nemre ti razlika od idlea do max loada biti samo 12°C
razlike....igras daleko pre zahtjevne igre za svoju konfu predpostavljam da ti se gpu itekako pregrijava(ak ti se slika smrzne)!LP
kako nije problem
! ocigledan je problem pa nemre ti razlika od idlea do max loada biti samo 12°C
razlike....igras daleko pre zahtjevne igre za svoju konfu predpostavljam da ti se gpu itekako pregrijava(ak ti se slika smrzne)!LP
I prije sam igro bfbc2 sa tom konfiguracijom i nije bilo nikakvih problema nikad mi se slika nije smrznula nego je pocelo prije tjedan dana zajebavat.
Sad sam skino furmark i pokreno sam ga na rezoluciji s kojom ja igram i max temperatura je 60 full load neprelazi vise,a dok igram battlefield temperatura neprelazi 50.
A eto.. nekad je problem u samoj kartici (osobno imam isto loša iskustva sa Radeonkama).
Recimo pročitaj ovaj članak i možda razmisli o nekoj drugoj kartici pri idućoj kupovini..
A eto.. nekad je problem u samoj kartici (osobno imam isto loša iskustva sa Radeonkama).
Recimo pročitaj ovaj članak i možda razmisli o nekoj drugoj kartici pri idućoj kupovini..
Ma mozda je problem i u driverima jer sam sad skino ove najnovije a prije sa starim driverima je radilo u redu,a ova graficka je jos uvijek dobra stara graficka koja moze podrzat novije igrice ali sad si namjeravam uzet ati radeon hd 5770 ili gtx 260 i novi procesor amd phenom x4