zna li netko kako da ovo rjesim, laptop je HP pavilion 15 p153nm.. instalirao sam win8.1 64 jer samo za taj OS imaju driveri.. kada sam instalirao driver za graficku instalirao sam onaj sa HP-ove stranice, ali kada se instalira driver windows ne prikaže moju graf. vec samo Microsft basic display adapter sa 256mb... probao sam uninstall taj driver i staviti sa nvidia stranice ali opet isto.. u device manageru, cpuz pise samo microsoft basic display adapter... googlao sam sat vremena probavao razne kombinacije pa cak i updateo bios i nista. neznam vise sta da radim, inace nije moj laptop
nisam bas previse iskusan ali znam neke osnove..Nemojte sta zamjeriti unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.. laptop je HP pavilion 15 p153nm..
..
instalirao sam win8.1 64 jer samo za taj OS imaju driveri..
..
..probao sam uninstall taj driver i staviti sa nvidia stranice ali opet isto.. u device manageru, cpuz pise samo microsoft basic display adapter...
..
googlao sam sat vremena probavao razne kombinacije ...
- drivere uvjek tražiš na str.proizvođača.
- novi modeli, takav support, ali driveri postoje i za ostale OSeve/verzije. Tu počinju stvari koje bi trebao znati ako se time želiš baviti.
- nije ti palo na pamet, intel... swichable. Instaliraj driver (s gornjeg linka ili pusti da autoupdate obavi job). Silovanje ne pomaže.
- izgooglano za 3 sec. hp...
Hvala puno na pomoći, problem riješen.
“Dobar savjet zlata vrijedi”