Nakon stavljanje termalne paste na povrsinu procesora dosao je dio kada sam morao nasloniti donji dio hladnjaka. Naslonio sam taj dio i onda su nastali problemi s prihvacanjem onih kvacica od hladnjaka u rupama. Nakon vise sati postavlja tih kvacica uspilo mi je. E sada, postavio sam procesor prema dole, tj onaj natpis intel sto pise na hladnjaku mi je postavljen prema dole. Je li to problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u uglu procesora i u uglu socketa imas strelicu koja pokazuje polozaj proca
postavio sam procesor prema dole, tj onaj natpis intel sto pise na hladnjaku mi je postavljen prema dole. Je li to problem?
- misliš valjda da si hladnjak okrenuo kontra, a ne procesor.
- Ako misliš na hladnjak, to ne smeta.
Da, hladnjak sam postavio. :D
Znaci u redu je?
Slikaj
Slikaj
Zovi Lupina da poslika
Slika govori 1000 rijeci.
Da ne otvaram novu temu pitat ću ode.
Išao sam starom minjati stock cooler na AMD phenom 955 jer mu je previše bio bučan.
Taj stock cooler je toliko zapekao za proc da sam iščupao proc sa njim.
I izgleda da mi se jedna nožica od proca slomila. Što sad napraviti?
Proc. ima garanciju još 1.5godinu?
Išao sam starom minjati stock cooler na AMD phenom 955 jer mu je previše bio bučan.
Slikaj koja nozica je pukla, mozda moze raditi bez nje.
Ali moras slikati, i ti zovi Lupina 
sp.izdio si ga,to je očigledno :D mislim da ima tipova koji to popravljaju,samo ne znam jel popravljaju i slomljene
Ma ona kraj strelice.
I ne radi. Probao sam... 
Ma ona kraj strelice.
I ne radi. Probao sam... 
E da, mislim da ti garancija nevrijedi nista u ovom slucaju.
Ali probaj, sad vise nemas sto izgubiti.
I evo ti u zadru 955 500kn http://www.njuskalo.hr/procesori/phenom-ii-x4-955-black-edition-oglas-8936639
Nosim ga ujutro u links (cilu kutiju) pa ćemo vidit.
Stvarno neznam kako se to desilo...
neće ti to popušit...da si ga kupio jutros,pa da si ga syeba dok si ga sastavlja,moga bi rec da je dosao slomljen,a ovako nista...
neće ti to popušit...da si ga kupio jutros,pa da si ga syeba dok si ga sastavlja,moga bi rec da je dosao slomljen,a ovako nista...
A to sam i mislio ali ću probat.
Sad sam posla ovom poruku sa njuškala pa ćemo vidit.
Ma nemoj bacat pare bez veze... Bilo je već par tkvih slučajeva tu na forumu ima ljudi koji znaju to popraviti! Nekako se samovzalemi natrag, platiš čovjeku čevose i to je to!
Posao sam obrnut da mi hladnjak (posto ovako nemam mira) kao i prije al mi je zapela jedna ona nozica od hladnjaka i ne mogu je nikako izvuc. Strah me je previse jako cupat ili klijestima vadit. Zna li ko na koji bi je nacin mogo izvadit?
Ma nemoj bacat pare bez veze... Bilo je već par tkvih slučajeva tu na forumu ima ljudi koji znaju to popraviti! Nekako se samovzalemi natrag, platiš čovjeku čevose i to je to!
Ako znate tko to radi javite mi tu ili na pp.
Posao sam obrnut da mi hladnjak (posto ovako nemam mira) kao i prije al mi je zapela jedna ona nozica od hladnjaka i ne mogu je nikako izvuc. Strah me je previse jako cupat ili klijestima vadit. Zna li ko na koji bi je nacin mogo izvadit?
Iglom za šivanje?
Ako znate tko to radi javite mi tu ili na pp.
Moze se zalemiti ali trebas elektronicara sa jako preciznom lemilicom i sa povecalom i pincetom.
Zeznuta stvar, treba mirna ruka, ali nije nemoguce.
Ali opet ti kazem, SLIKU stavi da vidimo o cemu je rijec.
Zaokruzi ili oznaci koja je pukla na slici, mozes i ovoj.
Evo slika.
Moze se zalemiti bez previse mucenja.
Samo ja sam u ZG, tako da je to jedini problem.
Evo slika.
Ajmo na PP. Može?
Evo slika.
Ajmo na PP. Može?
Vec jesam 
Evo...Tko kaže da nema dobrih i susretljivih ljudi na ovom forumu!?!?!? hehehe :-)