Novi proc - ne pali se komp

poruka: 3
|
čitano: 946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

ovako, upiknuo sam si na ovu konfu sta vidite u moj pc jos 2 gige rama (2x1) i stavio phenom ii 955BE, e sad ja pokusam upalit komp i sve se vrti i svijetli zeleno (na maticnoj i na grafulji), ali nista se ne dogadja,  ne mogu uci ni u bios. probao sam izvaditi ove nove rame, i dalje nista, vratim ih, stavim stari procesor i evo radi, e sta da sad radim s tim novim procom? maticna mi ga podrzava, na listi je podrzanih. oce pomoc novi bios ili sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi proc - ne pali se komp
Inferno kaže...

ovako, upiknuo sam si na ovu konfu sta vidite u moj pc jos 2 gige rama (2x1) i stavio phenom ii 955BE, e sad ja pokusam upalit komp i sve se vrti i svijetli zeleno (na maticnoj i na grafulji), ali nista se ne dogadja,  ne mogu uci ni u bios. probao sam izvaditi ove nove rame, i dalje nista, vratim ih, stavim stari procesor i evo radi, e sta da sad radim s tim novim procom? maticna mi ga podrzava, na listi je podrzanih. oce pomoc novi bios ili sta?

Ovako na brzinu: mislim da je riječ o starijem BIOSu na tvojoj matičnoj čija verzija ne podržava 955-icu.

Updateaj BIOS pa vidi {#}

P.S. Jesi 100% siguran da si sve spojio kak spada?

To je rabljeni proc ili si u trgovini kupio?

17 godina

110% siguran, novi je, danas frisko iz ADM-a. aj odoh flashat pa da vidim

edit: evo me, imo malo problema s asusovim updateom ali uspjeh, evo radi sad, thx

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 20:36 (Inferno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice