Nova grafa a nema pomaka

poruka: 7
|
čitano: 999
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Nova grafa a nema pomaka

pozz.. ima san prije hd 6570 1gb   pa sam uzel gtx560 ti OC. razlika je ogromna između te 2 grafe ali u igrama baš i nema pomaka možda je čak i gore, npr. u cs:go texture i sjene su bile na high i išlo je na oko 60-80 frejmova a sad sa istim postavkama često pada na 40fps-a. driveri instalirani cpu je e8400 i 4gb rama. neko zna wtf se događa?

RAMPAGE

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Nova grafa a nema pomaka
Toni RAZOR kaže...

pozz.. ima san prije hd 6570 1gb   pa sam uzel gtx560 ti OC. razlika je ogromna između te 2 grafe ali u igrama baš i nema pomaka možda je čak i gore, npr. u cs:go texture i sjene su bile na high i išlo je na oko 60-80 frejmova a sad sa istim postavkama često pada na 40fps-a. driveri instalirani cpu je e8400 i 4gb rama. neko zna wtf se događa?

Problem je tebi u tom prastaron dualcu a ne u grafi, naime cpu ti gadno koči grafu.

11 godina
neaktivan
Nova grafa a nema pomaka

aaa shit. onda mi ostaje nadogradnja na Q seriju isplati li se to pošto su dosta stari a bogami drže cijenu?

RAMPAGE

0 0 hvala 0
12 godina
Toni RAZOR kaže...

aaa shit. onda mi ostaje nadogradnja na Q seriju isplati li se to pošto su dosta stari a bogami drže cijenu?

Prouči malo ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/intel-xeon-soc-771-soc-775/204525.aspx

12 godina
Toni RAZOR kaže...

ne

9 godina
neaktivan

koliki ti je buđet

14 godina
Nova grafa a nema pomaka

CSGO je heavy cpu based igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka