Nestajanje vga singala

poruka: 5
|
čitano: 1.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nestajanje VGA signala

Obicno se desava kad igram igrice znaci pri ''tezim'' zadacima jel nego kad surfam, odjednom nestane/izbaci da nema vga signala i moram resetirat komp da bi ponovno doslo do istoga.Itko zna o cemu se radi i kak to popravit?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 18:21 (monsieur).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nestajanje vga singala

Provjeriti da se nije nakupolo prašine u računaru i po potrebi ga ispuhati. Provjeriti da li je grafička kartica dobro sjela u PCIE utor a također i kabl. Provjeriti temperature i napone. Dobro bi bilo da možeš pratiti te parametre u momentu kada signal nestane.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Nestajanje vga singala

Ocistio sam vec nema frke oko toga, i temperature su ok.Graficku sam par puta vec vadio i pazio da je dobro sjela tak da jedino ostaje da je problem oko utora ili necega.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Nestajanje vga singala
monsieur kaže...

Ocistio sam vec nema frke oko toga, i temperature su ok.Graficku sam par puta vec vadio i pazio da je dobro sjela tak da jedino ostaje da je problem oko utora ili necega.

ostako ti je da probas s drugom grafickom ili pak svojom u drugom kompu...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
neaktivan
Nestajanje vga singala

Prije svega testiraj ispravnost napojne jedinice. Pomoću MSI Afterburner-a malo (oko 50 mV) smanji napon i radnu frekvenciju video-memorije ( za 300 - 500 MHz) i testiraj stabilnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice