Obicno se desava kad igram igrice znaci pri ''tezim'' zadacima jel nego kad surfam, odjednom nestane/izbaci da nema vga signala i moram resetirat komp da bi ponovno doslo do istoga.Itko zna o cemu se radi i kak to popravit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Provjeriti da se nije nakupolo prašine u računaru i po potrebi ga ispuhati. Provjeriti da li je grafička kartica dobro sjela u PCIE utor a također i kabl. Provjeriti temperature i napone. Dobro bi bilo da možeš pratiti te parametre u momentu kada signal nestane.
Ocistio sam vec nema frke oko toga, i temperature su ok.Graficku sam par puta vec vadio i pazio da je dobro sjela tak da jedino ostaje da je problem oko utora ili necega.
Ocistio sam vec nema frke oko toga, i temperature su ok.Graficku sam par puta vec vadio i pazio da je dobro sjela tak da jedino ostaje da je problem oko utora ili necega.
ostako ti je da probas s drugom grafickom ili pak svojom u drugom kompu...
Prije svega testiraj ispravnost napojne jedinice. Pomoću MSI Afterburner-a malo (oko 50 mV) smanji napon i radnu frekvenciju video-memorije ( za 300 - 500 MHz) i testiraj stabilnost.