Ne zeli mi se upalit kompijuter?

poruka: 4
|
čitano: 825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znaci ovako krenem izvadit RAM memoriju tocnije dvije i da ih malo ocistim tocnije krenio sam malo propirit maticnu i sve OK i vratim kako su i bile cuo se ona skljoc... i sve ok o krenem upalit kompijuter i samo mi bude crni ekran nedodje mi ni do BIOS-a necuje se ni onaj zvuk iz maticne a sve radi normalno??? do cega bi moglo bit???

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ne zeli mi se upalit kompijuter?
deklok kaže...

Znaci ovako krenem izvadit RAM memoriju tocnije dvije i da ih malo ocistim tocnije krenio sam malo propirit maticnu i sve OK i vratim kako su i bile cuo se ona skljoc... i sve ok o krenem upalit kompijuter i samo mi bude crni ekran nedodje mi ni do BIOS-a necuje se ni onaj zvuk iz maticne a sve radi normalno??? do cega bi moglo bit???

1. ponovo izvadi ram i opet ga ubodi nazad
  2. ubodi 1 pa testiraj, ubodi drugi pa testiraj (pojedinaco svaki za sebe)
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
16 godina
protjeran

ja sam si kupio diagnostiku za PC za 2,50 $
i radi sve maticne podrzava.sve ocita sta neradi ,ram,processor,hdd,graficka. Sve ti moze provjerit i moze jos dobies ako zelis platis jos 1$ i dodje ti za voltazu napajanja mjerit i koji pinovi rade i koji nerade

http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Ne zeli mi se upalit kompijuter?

evo probao sam kako si mi rekao ovaj jedan radi a ovaj drugi izgleda da ne radi? sta da radim sad ce mi izgleda komp imat 512 MB..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice