Da li bi se isplatio dodat jos jednu graficku na moj komp radi pshyxa.
Citam nesto o tome u zadnje vrijeme pa me bas zanima da li bi bilo kakvih poboljsanja?
EDIT:Malo sam krivo napisao naslov teme
Da li bi se isplatio dodat jos jednu graficku na moj komp radi pshyxa.
Citam nesto o tome u zadnje vrijeme pa me bas zanima da li bi bilo kakvih poboljsanja?
EDIT:Malo sam krivo napisao naslov teme
sry za malo off-a al je vezano
a jel moze tko to malo pojasnit...citam na mafia 2 temi da likovi sa ATI karticama ubacuju nvidie za tu fiziku...to mi nije jasno,sta ATI nemoze odradti fiziku?sta moraju likovi koji imaju jake geforce kartice ubacit za fiziku onda?
sry za malo off-a al je vezano
a jel moze tko to malo pojasnit...citam na mafia 2 temi da likovi sa ATI karticama ubacuju nvidie za tu fiziku...to mi nije jasno,sta ATI nemoze odradti fiziku?sta moraju likovi koji imaju jake geforce kartice ubacit za fiziku onda?
Pshyx je API koji posjeduje Nvidia i nemože se vrtiti na ATI karticama. U Mafiji se Pshyx ne odrađuje na ATI karticama, več na procesoru koji nije dovoljno optimiziran pa sve šteka.
Ali osobno mislim da Pshyx nije razlog za nadogradnju. To je skup estetski lijepih efekata, ali nisu od prevelike važnosti u igrama.
Prodaj radeonku i kupi gtx465.
Pa da li se isplati, ovisi. Itekako se isplati ako ces uspjeti pronaci polovnu 8800GT/GTS i sl. karticu za vrlo male novce (200-300kn).
Dali je vrijedno kupnje kartice od nekoliko tisuca kuna? Ne.
ATi nemoze obradivati PhysX, jer driveri nisu u stanju s tim raditi, a da bi bili u stanju ATi mora prvo otkupiti licencu za PhysX koju mu nvidia nece dati.
Ali je moguce napraviti kombinaciju ATi za grafiku + nvidia za fiziku.
možeš molim te napisati malo opširnije o toj kombinaciji ATi + Nvidia za fiziku.
Koju bi preporučili karticu od Nvidie koja je najjeftinija a da služi svrsi?
znači 5770 + Nvidia za Mafiu II
Prodaj radeonku i kupi gtx465.
Nebih prodavao ovu radeonku ni za sta.Ma kakva Nvidia dok ATI postoji.ATI RULZ- WRITTEN BY ATI FANBOY