Mozilla Firefox pronalaženje prečaca

poruka: 9
|
čitano: 4.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Book!!

Prije par dana sam istalatirao Mozilla Firefox preglednik (Hrvatsku Verziju ) jer sam imao na računalu staru verziju Internet

Expolera koji mi je bio mnnogo jednostavnjiji za uporabu, e sada me zanima samo jedna stvar kod Mozille Firefox gdje pronaći

onu opciju create shotcot na deskop , jer mi je dobro poznato da moj dobri Internet Expoler tu opcju podržava jednim klikom desnog

miša i evo mi prečaca do radne površine, kod Mozille Firefox tu opciju ne uspjevam nikako pronaći, znate izluđuje me najviše

kad trebam stvorit neki bitan prečac do radne površine a nema te poznate opcije create shotcot, mislim i da je ta stavka jednako vrijedna

i drugim korisnicima pa eto zamolit ću vas za kratki odgovor gdje se ta prokleta opcija nalazi na Mozilli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mozilla Firefox pronalaženje prečaca

shotcot?? xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 12:38 (martin_the_master).
15 godina
neaktivan

Da ta opcija na Hrvatskom se kaže stvori prečac do radne površine, tko mi može pomoći da nađem tu opciju na Mozilli??

17 godina

desni click na radnu povrsinu-new shorcut i onda ti se otvori carobnjak u kojem kliknes na browse i nades mozillinu izvrsnu datoteku (.exe) u program filesu i onda kliknes na finish (valjda je, govorim sve napamet) i to je to

pardon, fulao sam :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 16:10 (denix).
15 godina
protjeran
Master Infirmiy kaže...

Book!!

Prije par dana sam istalatirao Mozilla Firefox preglednik (Hrvatsku Verziju ) jer sam imao na računalu staru verziju Internet

Expolera koji mi je bio mnnogo jednostavnjiji za uporabu, e sada me zanima samo jedna stvar kod Mozille Firefox gdje pronaći

onu opciju create shotcot na deskop , jer mi je dobro poznato da moj dobri Internet Expoler tu opcju podržava jednim klikom desnog

miša i evo mi prečaca do radne površine, kod Mozille Firefox tu opciju ne uspjevam nikako pronaći, znate izluđuje me najviše

kad trebam stvorit neki bitan prečac do radne površine a nema te poznate opcije create shotcot, mislim i da je ta stavka jednako vrijedna

i drugim korisnicima pa eto zamolit ću vas za kratki odgovor gdje se ta prokleta opcija nalazi na Mozilli.

Koliko ja znam ta opcija u Firefoxu ne postoji kao ona u IE ( Create Shortcut). Da li ima neki dodatak s tom mogućnošću ne znam. Kada iz Firefoxa hoću baš staviti prečac neke stranice na Desktop onda najjednostavnije kliknem na Restoredown te povučem favicon stranice iz adresne trake na Desktop i dobijem prečac. Možda se može i drugačije, ja to radim tako kada mi treba.

17 godina

.

ja sam promasio fudbal...ko ce vas skontat :))

koji fucking precac?  neke favorit stranice?

what Marcellus Wallace looked like
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 14:33 (torrente).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

možeš i ovako. Desni klik na radnu površinu, odabereš new, pa shortcut i onda uneseš adresu na stranicu na koju želiš shortcut. Klikneš next i daš prećacu ime. Nakon toga finish i to je to

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo odvučeš favicon koji se nalazi lijevo od AwesomeBara na desktop.

Edit:

Evo i slika.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 16:25 (Tom69).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
torrente kaže...

.

ja sam promasio fudbal...ko ce vas skontat :))

koji fucking precac?  neke favorit stranice?

Ma bilo koje stranice. No ta mogućnost ne postoji u Firefoxu kao što postoji u Internet Exploreru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice