Kompjutor teško pali

poruka: 11
|
čitano: 1.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Kompjutor teško pali

Imam malo zanimljiv problem

kad je hladan nekad zna kad ga upalim da se ugasi za 3-4 sekunde,pa se ponovo sam upali i opet se ugasi nakon par sekunda,onda ga ja iz struje ištekam pa uštekam i upalim onda ako upali upali,ako ne ponovo...onda se kao da se zaguši nešto kad učitava windowse i ugasi se,ali ventilatori ne rade konstantnom brzinom,čas brže vrte čas sporije,po zvuku osjetim kad će se ugasit...kad se malo sve zagrije onda radi sve super,i jako je brz,nema nikakvih grešaka niti se šta ruši

i očišćen je,nema nimalo prašine u njemu,ali problem je ostao...

kompopnente vidite u moj pc,napajanje da ponovim jeftino lc power sa 420 w

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kompjutor teško pali
Moguce je to bit napajanje,mislim sigurno je
to LP
Bibe
15 godina
Kompjutor teško pali

Probaj s drugim napajanjem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Kompjutor teško pali

1. Zamjena napajanja (otišli su kondenzatori, a popravak se ne isplati jer bi došao 100-200 Kn dok napajanje ne vrijedi toliko).

2. Kontrola kondenzatora na matičnoj ploči. Ako je koji napuhan i slično - zamjena.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Kompjutor teško pali

bilo je napajanje,frend donio svoje pa isprobali :D ujutro idem po novo ;) zahvaljujem svima na odgovorima ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
matkoGSi kaže...

bilo je napajanje,frend donio svoje pa isprobali :D ujutro idem po novo ;) zahvaljujem svima na odgovorima ;)

Svejedno prekontroliraj i kondenzatore na matičnoj.

Koje napajanje uzimaš novo?

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
15 godina
neaktivan

Ili napajanje ili pregrijavanje procesora.

Ako si siguran da je napajanje uzmi neko malo bolje ovaj put.

Ako tribas preporuke pm slobodno

15 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

kad je hladan nekad zna kad ga upalim da se ugasi za 3-4 sekunde,pa se ponovo sam upali i opet se ugasi nakon par sekunda,onda ga ja iz struje ištekam pa uštekam i upalim onda ako upali upali,ako ne ponovo...onda se kao da se zaguši nešto kad učitava windowse i ugasi se,ali ventilatori ne rade konstantnom brzinom,čas brže vrte čas sporije,po zvuku osjetim kad će se ugasit...kad se malo sve zagrije onda radi sve super,i jako je brz,nema nikakvih grešaka niti se šta ruši

Pa kako teško pali, benzinac je. Probaj zamijeniti svjećice ili ih samo očisti i izmjeri napon na bobini...

Aha, misliš računalo ne boota? Ok,

tebi je problem ili u napajanju ili u matičnoj.

14 godina
Kompjutor teško pali

http://www.links.hr/?naziv=napajanje-400w-coolermaster-elite-power-rs-400-psap-j3-atx-v2-3-120mm-vent-pfc&option=artikl&id_kategorija=052715&id_artikl=052.715.067

ovo sam kupio

procesor je uredu,mjerio sam ga sa onim HW monitor programo,uvik oko 40-ak stupnjeva,stavio sam novu termalnu pastu kad sam već cooler skidao tako da nema problema,matična sve izgleda normalno,nema napuhanih kondezatora,barem koliko sam onako odoka vidio...ugl,auti mi uvik pale,inisgnia dizel pali ko mina :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kompjutor teško pali

hmm i ja imam problem.kak sam stavil ssd i nove win7 počelo mi se nekaj čudno događati s kompom.kad ga upalim na gumb izbaci mi grešku 36 ili 05 i neće upaliti i onda ga restarta i opet sve crno,ventilatori rade,a slike nema,makar onda iz drugog ili trećeg pokušaja se komp digne.znači vjerovatno ili matična ili napajanje?imam garanciju na oba dvije komponente samo nemam od koga si posuditi napajanje da isprobam.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kompjutor teško pali

Promijeni ulje i probaj čok!

3 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice