Grafička u kvaru?

poruka: 11
|
čitano: 4.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Grafička u kvaru? + screenshot!
pitanje

Pozdrav,

evo ovako: prije nekih tjedan dana kupio sam novu Powercolor HD 4770. Prije toga imao sam GF 8800 GT MSI koja se nažalost oprostila.

Sa novom grafičkom imam problem: Trava u igrici Brothers in Arms Hells Highway, koja bi trebala biti animirana, čudno svijetli. Svako malo jače i slabije svijetlo, i cijelo vrijeme konstantno kao "sunčane zrake" oko te trave... Kao magla koja svijetli i stalno u kretanju. Bez iznimka...

Isto tako u drugim igrama, gdje bi stabla trebala biti animirana, ta stabla su žarko zeleni! svijetlo zeleni. jednostavno bez promjene. Sve ostalo od grafike je ok! Jedino takve "animacije" izgledaju čudno! Kad smanjim rezoluciju ili ugasim AA, AF, max detalje, itd.. isti je vrag na kraju! Zašto je to tako? Grafička pokidana? Problem drivera zbog novog modela? OS je Win XP SP 3!

Driveri su novi, stari nvidia su poskidani normalno...

Molim za pomoć!

Hvala....

Vampiros

Hm šteta, nitko nema ideju?

Da li netko zna gdje mogu skidati program poput 3d mark 2006, samo da je besplatan? Možda na taj način mogu pronaći u kojem segmentu prikazuje grešku?!

HVALA puno

Link za slike:   http://img11.imageshack.us/gal.php?g=grafikgreska2.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 18:04 (VampiRos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička u kvaru?

PozZz!

Po svemu opisanom dalo bi se pretpostaviti da grafa ne obrađuje zapise ispravno tj da ih ne izvodi dobro! Moja sumnja je da ti driveri nisu ispravno instalirani i da zato imaš problema. Neznam kako si napravio uninstal starih nvidijinih, ako si išao preko add remove to bi moglo objasnit dio problema, jer se ponekad tom metodom ne očiste svi driveri i sada u kombinaciji s novim atijevim imaš problema! Probaj skinut neki od specijaliziranih alata za brisanje drivera pa ponovno stavi atijeve i vidi rezultat! Pa ako ni to ne pomogne najbolja opcija bi ti bila da staviš friške windowse, drivere i vidiš dal ti opet tak zeza, ako da onda je vrlo vjerovatno grafa u pitanju! Pričekaj i ostale, možda oni imaju kakvu bolju ideju...!

Edit;  LINK za 3d mark 2006

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 15:44 (mstaracm).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Grafička u kvaru?
autorov komentar

Hvala na odg.

Znaš možda takav jedan program koji briše sve stare drivere?

Pozdrav,

17 godina
neaktivan
Grafička u kvaru?

Evo jedan od mnogih... probaj s njim pa javi rezultate! LINK za download Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 16:46 (mstaracm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grafička u kvaru?

Najbolje ti je reinstalirat os kada prelaziš sa nvidia -> ati i obrnuto.

Zašto si mjenjao 8800 gt za hd4770? Razlika ti je vrlo mala, to ti je loša investicija.

A riknula ti je, a garancija otišla ili?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 16:54 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička u kvaru?
autorov komentar

Poz,

ma riknula mi je kartica a garancije je istekla. A nemam novce za novi sistem. Tako da... GF 8800 GT/9800 GT bila je skuplja od ove! Meni nelogično ali dobro :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička u kvaru?
autorov komentar

Dodao screenshot!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička u kvaru?

Nema nikakvog screenshouta...! I jel si probal sa onim prog kaj sam ti linkal...??? Kao što rekoh, najvjerovatnije ćeš morat winse reinstalirat, driveri od grafe su i inače jako osjetljivi tak da....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička u kvaru?
autorov komentar

U prvom tekstu pri kraju dodao sam linkove do screenshota!

Izbrisao sam SVE drivere.... stare i nove, i ponovno stavio... i dalje isti problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička u kvaru?

Probaj reinstalirat igru (ako već nisi) sad kad si stavio nove drivere....! Ako ni to ne pomaže stavi friške windowse...! Jedino tako ćeš znati dal je grafa defektna ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Grafička u kvaru?

Imam problem sa grafičkom karticom nvidia 8800 gt,naime kada uđem u igricu grand ages rome nakon 1 min me počne izbacivati i opet vračati u igru , a pojavljuje se i ovo:   "Display driver nvidia windows kernel mode drive..............."

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice