ASRock 775Dual-VSTA

poruka: 5
|
čitano: 1.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ASRock 775Dual-VSTA

Iskopao  sam iz ormara matičnu ASRock 775Dual-VSTA pa slažem konfu za net/torrent,

na njoj je Intel Celeron D331 2,66Ghz

e sad pošto podržava DDR1 i DDR2 Rame koje da stavim a ja imam  

1GB DDR2 PC2 6400

1GB + 512MB DDR1 400

e pošto podržava PCI Expres(radi samo na 4x) i AGP grafičke koju da stavim a ja imam

RADEON X1300

RADEON 9250

Znači nebi ništa kupovao nego ovo što imam bih iskoristio, jedino procesor dali bi mi se isplatilo kupovat drugi??

i dali bi što dobio da stavim kakav D serije dual core procesor ili E serije??(vidi u cpu suport)

Hvala svima na odgovorima!!

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: ASRock 775Dual-VSTA

Probaj clocknut tog celerona na 3ghz, bubni one rame kojih ima vise (jer i nije neka razlika koju ces osjetit pa je bolje imat vise rama) , i stavi x1300 i eto ti konfe za torrent i net.

Werdum Combat Team
14 godina
neaktivan
KrpaZG kaže...

Probaj clocknut tog celerona na 3ghz, bubni one rame kojih ima vise (jer i nije neka razlika koju ces osjetit pa je bolje imat vise rama) , i stavi x1300 i eto ti konfe za torrent i net.

Evo složio komp i poslušao kolegu digo proc na 3.1ghz, rame stavio 1.5gb ddr 400mhz i x1300 grafu i odlično radi i vrti sve od filmova i youtube itd{#}

Nino
13 godina
neaktivan
ASRock 775Dual-VSTA

iskreno nemoj pretjerivat s clockanjem. pogotovo na starim celeronima. Ako ikako mozes probaj to uopce ne radit. Pretpostavljam da posto je torrent masina da treba dugo radit, e pa to ce definitivno pomoc onda.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ninogulub kaže...
KrpaZG kaže...

Evo složio komp i poslušao kolegu digo proc na 3.1ghz, rame stavio 1.5gb ddr 400mhz i x1300 grafu i odlično radi i vrti sve od filmova i youtube itd{#}

evo malo po fejsu, pa nisam znao da ove flash igrice, poker, bela. farmville.... opterećuju tako komp jedva sve vrti tj. dosta šteka, a proc opterećen uhuh{#}

to na i5 neprimjećujem ali na ovom pff!

Nino
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice