AMD Load/Idle, Core Control ne radi ?

poruka: 7
|
čitano: 1.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
AMD Load/Idle, Core Control ne radi ?

Pozdrav raja.

Ovaj problem me haba već nekoliko dana, probao sam sve i svašta ali nije mi pomoglo.

Naime imam AMD ATHLON II X3 450 + ASRock N68-VS3 UCC matičnu ploču.

Otvorim CPU-Z i imam šta i vidjeti, 3.2GHz je stalni takt, prije u stanju mirovanja bilo je 800MHz, a množioc je bio x4, sada je množioc stalno x16.

Active Core Control Enabled, Reset BIOS radio, Reset CMOS isto, ništa nije pomoglo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 16:29 (micr0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: AMD Load/Idle, Core Control ne radi ?

Cool and Quiet uključi. Ako ne možeš to naći samo stavi da učitaš default postavke BIOS-a pa vidi onda.

14 godina
itomic009 kaže...

Cool and Quiet uključi. Ako ne možeš to naći samo stavi da učitaš default postavke BIOS-a pa vidi onda.

Već je uključen, Resetovo sam BIOS na default, uključio Cool'n Quiet, kao i Core Control, al ništa..

17 godina
micr0 kaže...
itomic009 kaže...

Već je uključen, Resetovo sam BIOS na default, uključio Cool'n Quiet, kao i Core Control, al ništa..

Provjeri Windows 7 Power Options, odi u Control Panel pa Hardware And Sound pa onda Power Options/Change Power saving Setings pa tamo označi Balanced.Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
rambox kaže...
micr0 kaže...
itomic009 kaže...

Provjeri Windows 7 Power Options, odi u Control Panel pa Hardware And Sound pa onda Power Options/Change Power saving Setings pa tamo označi Balanced.Cool

{#}{#} {#}

Od sad se kunem u tebe, da sam 100000 godina pokušavao, nikada se ovoga ne bih sjetio, i sad kad si mi rekao, sjetih se nakon formata, da sam stavio na High-Performance.

4-5C manje temeprature u idleu (46-47C bile prije sa CM HTK 002), sada vidim koliko je CM HTK-002, bolja pasta od onog jada Spire, prije bilo 50. 

&lt;3 <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 16:49 (micr0).
17 godina
micr0 kaže...

{#}{#} {#}

Od sad se kunem u tebe, da sam 100000 godina pokušavao, nikada se ovoga ne bih sjetio, i sad kad si mi rekao, sjetih se nakon formata, da sam stavio na High-Performance.

4-5C manje temeprature u idleu (46-47C bile prije sa CM HTK 002), sada vidim koliko je CM HTK-002, bolja pasta od onog jada Spire, prije bilo 50. 

Bez zakljinjanja molim jel pa nisam ja Staljin ili drug Tito fučkaj ga sad.Smijeh Vezano za Qool&Quiet da to se često zna pobrkat, kad imaš ili prebaciš Power Options na Performance ali zaboraviš na taj detalj pa onda Qool&Quiet ne radi normalno.Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
rambox kaže...
micr0 kaže...

{#}{#} {#}

Bez zakljinjanja molim jel pa nisam ja Staljin ili drug Tito fučkaj ga sad.Smijeh Vezano za Qool&Quiet da to se često zna pobrkat, kad imaš ili prebaciš Power Options na Performance ali zaboraviš na taj detalj pa onda Qool&Quiet ne radi normalno.Cool

DRUŽE RAMBOX !!! JA TI SE KUNEM {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MvJ4V4GI-AM

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice