Naime, tijekom normalnog rada u njemu u Windowsima jednostavno se sve zamrznulo. Stoga sam morao nasilno izgasiti komp i ponovno ga upalio. Međutim, problem je što se Win XP krenu učitavati te prođe ona trakica dolje jednom ili dva put i to je to. Probao sam ga pokrenuti i u Safe modu te komp krene s učitavanjem Windowsa, ali se zaustavi na datoteci MVP.sys (ili MUP.sys).
Budući da je komp kupljen u Mikronisu odnio sam ga na servis u njihovo poduzeće Zel-Cos misleći da će to oni brzo i bez problema to riješiti (plus oni su još kao ovlašteni certificirani serviseri Acer računala). Nakon više od 3 tjedna čekanja da uopće uređaj bude zaprimljen u dijagnostičku proceduru, majstori su zvali (nakon mojih nekoliko upita gdje je zapelo jer prema nekoj logici uređaji bi trebali biti servisirani redoslijedom kojim su zaprimljeni, a ono potpun kaos kod njih) i rekli da će sve riješiti te da je cijena 125 kuna rad + 650 kuna servis. I tako sam ja nakon tjedan dana sretno nosio komp doma, ali kad sam ga pokušao pokrenuti primijetio sam da nisu ništa napravili. Vratih komp natrag u servis da bi mi majstori rekli da ne mogu popraviti komp i da će mi stoga vratiti novce (onih 650 kuna - na koje sam morao čekati dva tjedna, a ja njima to platio odmah u gotovini - zvuči pošteno? dakako, novci su sjeli nakon moje dodatne reakcije).
I tako sam ja na početku priče. Ipak, majstori su rekli kao da nešto nije u redu s matičnom pločom valjda kontrolorom za hard disk. Ali opet s druge strane možda nemaju pojma.
Ako ima netko koristan savjet, on bi veoma dobro došao. Imate li neki drugi dobar povoljan servis za preporučiti koji može ovo riješiti? Također, budući da su na hard disku ostali neki važni podaci do kojih bi volio doći imate li kakav savjet ili uputu kako do njih?

To je potpuno neodgovorno od servisa.