[Prodaja] Insta 360 X3 + goodies

poruka: 4
|
čitano: 1.303
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina

Pozdrav, prodajem ovu kamericu skupa sa nekom opremom koja mi je ostala od prijašnjih kamera. Mislio sam da ću bit poznati influencer ili barem zvijezda onlyfansa pa sam se predomislio. Zapravo, nekakva navika mi je bila uvijek imati action cam, ali u zadnje vrijeme (od kad sam dobio djecu) ih apsolutno ne koristim pa ide na bubanj. kupljena preko amazona.de u 5 mjesecu skupa sa REYGEAK For insta360 X3 Aluminum Alloy caseom kojeg sam platio 40€. Uz kameru ide u kompletu sve sa slika a to je, lens guard oriđiđi (ako je to kome važno), originalni invisible selfie stick, neoprenska košuljica, usb c kabel, naljepnice, i robica za čišćenje - želim se svega riješiti u šutu pa uz to ide još par ovih mounting adaptera koji su mi ostali od garminove kamere, 2x 64GB sd kartice, 1x 32gb sd kartica neka šit kineska torbica za svašta i još i veći šit od ovog tronožnog čuda - mislim, nije šit - služi svrsi ali je plaćen vjerojatno ko i mali makijato. Za garanciju ne bi smjelo biti problema a i ja stojim na raspolaganju.

cijena za sve je 500€, zamjene me ne interesiraju. Šaljem tj mogu slat preko pošte i preko tiska nakon prethodne uplate na račun. Kontakt nuladevetdevet dvadevetsedamsedam jedantriseddan - molim poruke ili whatsapp zbog toga jer mi žena se smije znat koliko sam je platio i koliko ću platit novu rtxicu. lol Može i privatne poruke na forumu

slike na linku https://1drv.ms/a/s!AuAXewM2EfXzk5JZ...55VFQ?e=LZuoGy

HAIL TO THE KING, BABY!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2023 17:08 (Srce Isusovo).
14 godina

Pa jesi snimio/uploadovao koji film? Ako jesi moze link?

Ne odustaj!!

Uz tvoj nick vjerujem da bi bilo sljedbenika,gledanja..

Btw, za ovakav opis oglasa imas od mene TU!!

7 godina
Re: [Prodaja] Insta 360 X3 + goodies

Nisam, cilajno tržište su mi bili oni dole debeli saudijci, jer oni vole punije i masne, ali eto nikad se nisam odvažio pa ide na bubanj. Ajde ne budi điber - podrži umjetnika - kupi kameru.

HAIL TO THE KING, BABY!
7 godina

PRODANO

HAIL TO THE KING, BABY!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice