[Prodaja] Msi gtx 960 gaming 2g zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 867
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Prodaja] Msi gtx 960 gaming 2g

Postovani kolege,kao sta sam i rekao da cu ponovno otvoriti temu prodaje ove graficke posto sam uspio kupiti novu graficku.(ovaj put bez nepotrebnih komplikacija)

Tako da ostaje ista cijena kao i prije sa napomenom da preferiram osobnu primopredaju iako i slanje postom nije iskljuceno.

Cijena je 499 kn ili onome ko ponudi vise posto sam imao vise od 6 upita zadnji put.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 9:27 (funny games).
10 godina
odjavljen

Zašto ne prodaš onom tko ti se javio prvi - prošli puta ?

Ako je on odustao, ideš kronološki ...

13 godina
Re: [Prodaja] Msi gtx 960 gaming 2g
Glavas_ZG kaže...

Zašto ne prodaš onom tko ti se javio prvi - prošli puta ?

Ako je on odustao, ideš kronološki ...

Aa valjda ce se javit opet isti ljudi pa cu viditi

14 godina
Re: [Prodaja] Msi gtx 960 gaming 2g

Stvarno ga pretjeruješ više sa svojim žaljenjem o tkz. komplikacijama prilikom kupnje-prodaje grafičke. Dogovorili smo cijenu i uplatu prije isporuke. Ponuđeno ti je da si osobno preuzmeš grafičku kod mene, pošto je udaljenost dosta velika predloženo ti je da ti je osobno dostavim kada idem za dalmaciju, nakon toga sam htio poslati grafu poštom ili tiskom u svom trošku, ne vidim tko tu komplicira osim tebe. Svaki oglas se svodi ovdje da se roba šaljem nakon vidljive uplate, osim u slučaju ako nije drugačije dogovoreno. Navedena komplikacija kako je ti navodiš po tebi je nastala zato jer ti nisam prije uplate htio poslati kopiju svoje osobne iskaznice, jer stvarno ne vidim razlog slanja iste radi uplate...

13 godina

Oces da ti ja posaljem sliku svoje osobne? Btw malcom x kupio sam za 1500 kn ovu gigabytovu g1,a ti svoju prodaji za 1900.

Lp

13 godina

I da prodana je gtx 960 kolegi sLIM95 za 500 kn posto se nije niko javio od prethodnih ponuditelja.Lock

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice