Sb oc vjek trajanja?

poruka: 7
|
čitano: 1.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sb oc vjek trajanja?

pozz evo  ovaj tj. idem po komponente i jedan lik koj se bavi  komponentama rekao mi je da mi se neisplati klokat  jer mu se jako skrati vjek trajanja i mogučnost kvara je dosta veči.. e sad bi me zanimalo  kolko bi ja koristio i5 2500k  sa nekim ocom na otprilike 3,8-4.oo ghz sa hlađenjem koje dobim s  njim ??

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 22:42 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Sb oc vjek trajanja?

ajde molim te napiši što se zanima ponovo i ovaj put nek bude razumljivo...

što ti ustvari hoćeš?

neće ti smanjit vijek trajanja toliko da bi imalo ikakve veze...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 22:38 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
teo7 kaže...

pozz evo  ovaj tj. idem po komponente i jedan lik koj se bavi  komponentama rekao mi je da mi se neisplati klokat  jer mu se jako skrati vjek trajanja.. e sad bi me zanimalo  kolko bi ja koristio i5 2500k  sa nekim ocom na otprilike 3,8-4.oo ghz sa hlađenjem koje dobim s  njim ??

Da skraćuje ti s 20g trajanja na 15!{#}

Zašto uzimaš i5 2600k i zašto ga klokat?Zar nije jak po sebi?!

Xperia X8-Eclair-Root-JIT-app2SD-Multitouch-xrecovery
15 godina
teo7 kaže...

pozz evo  ovaj tj. idem po komponente i jedan lik koj se bavi  komponentama rekao mi je da mi se neisplati klokat  jer mu se jako skrati vjek trajanja.. e sad bi me zanimalo  kolko bi ja koristio i5 2500k  sa nekim ocom na otprilike 3,8-4.oo ghz sa hlađenjem koje dobim s  njim ??

Nece ti skratiti vijek trajanja ako bude OC na niskom naponu i ako nebude pregrijavanja...

★★★★★
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
teo7 kaže...

nisam reko da uzimam 2500k neg se dvooumim između 2500k i 2500... pa me zanimalo dal se isplati opče klokat to il ne pa da jednostavno uzmem  2500

15 godina
protjeran
teo7 kaže...
pandza94 kaže...
teo7 kaže...

nisam reko da uzimam 2500k neg se dvooumim između 2500k i 2500... pa me zanimalo dal se isplati opče klokat to il ne pa da jednostavno uzmem  2500

zavisi cemu ti sluzi comp. 

pretpostavljam da je za igre tako da ti je i na stocku dovoljan i za najjacu graficku. no normalan overclock mu nece naskoditi i mozda ce biti potreban za neke nove graficke kroz par godina.

15 godina
neaktivan
Sb oc vjek trajanja?

Nemoj se bezveze opterečivati s overclockanjem kad za to još nema potrebe. Ja sam svoj 1055t vratio na stock i u igrama ne vidim niti osjetim razliku spram 3.6 - 3.8 ... koji fps nije bitan, kad ionako vrtim sve na 50-60 ,ovisi od igre do igre. Ako ostaneš vlasnik spomenutog za par godina i uzmeš neku high end grafičku, onda se s tim zamaraj, sada je taj procesor i na stock dovoljan za 2x580 . Jedino što bi osjetio su rezultati u benchanju, ali to je bolest kojom se ja više ne bavim, samo te dovede do guranja kompjutera na balkon na -10°C stupnjeva i peglanja kartice za skupe komponente koje te služe 20% bolje od onih kojih imaš, a rasterete ti račun za koju tisuću :D

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1567767][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1567767.png[/img][/url]

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice