Problem sa BIOS passwordom

poruka: 14
|
čitano: 2.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,prije nekoliko dana sam uzeo novu konfiguraciju u Linksa sa maticnom AsRock880GMH/u3s3 i kad zelim uci u bios pita me password.Ja sam pretrazio sve zivo ukljucujuci i onaj manual i cd sa driverima no nigdje passworda.jesu li to mozda ovi iz linksa stavili password kad su slagali komp ? i kako da saznam password ? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj samo stisnuti enter bez passoworda ako to ne pomaže onda resetiraj CMOS izvadi bateriju na matičnoj i stavi natrag nakon nekoliko minuta.

0 0 hvala 0
17 godina

Probaj "1234" ili "0000". Ako ne ide, resetiraj bios. Možeš čak i flashati bios iz Windowsa, mislim da i to resetira password.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Problem sa BIOS passwordom
Phnemonen kaže...

Pozdrav,prije nekoliko dana sam uzeo novu konfiguraciju u Linksa sa maticnom AsRock880GMH/u3s3 i kad zelim uci u bios pita me password.Ja sam pretrazio sve zivo ukljucujuci i onaj manual i cd sa driverima no nigdje passworda.jesu li to mozda ovi iz linksa stavili password kad su slagali komp ? i kako da saznam password ? 

Jedna od ove dvije : 0000 ili 1234   (ili onoliko koliko ima mjesta)

Inače siguran sam da ti piše u manualu.

14 godina
neaktivan

Nepise u manualu sve sam pretrazio 

Sifra ima 8 mjesta pokusao sam sa nulama i tim jednostavinijim stvarima no nista a kad samo enter sitsnem pise sistem stop i moram resetat komp 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

onda zovi links i zatraži ih šifru, nemaju ti kaj oni stavljat šifre na bios, ti si to platio i možeš raditi s tim što želiš

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to cu i napravit

Stvarno su katastrofa ovi u linksu 

Kad sam tek kupio komp pokrenuo sam ga i da cu stavit DVD da instaliram windowse a ono se nece dvd ladica otvori i na kraju sam morao maknuti naljepnicu sa kucista i tako izgubit garanciju samo da bi saznao da nisu ustekali dvd citac ...i sad mi jos stavljaju sifre po biosu pa mislim {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Skidanje naljepnice ne poništava garanciju; zakonski je to nemoguće. Računalo ima garancije na dijelove, svaki dio ima svoje jamstvo i uglavnom ne traju sva jamstva jednako.

Skidanjem naljepnice si izgubio samo besplatne ugradnje komponenti kupljenih kod njih i besplatnu dijagnostiku kvara tj pronalaska koja komponenta je u kvaru.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dobro,svejedno su me zednog preko vode preveli

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Phnemonen kaže...

Slažu puno kompjutera, svakome se tu i tamo dogodi greška. Probaj sa 12345678 ili 87654321

14 godina
neaktivan
Phnemonen kaže...

To su oni u Linku stavili. Jednostavno samo preflashaj iz windowsa i pošalji im mail:

Kiss my ass goodbye...

15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Phnemonen kaže...

Slažu puno kompjutera, svakome se tu i tamo dogodi greška. Probaj sa 12345678 ili 87654321

zato bi se konfa trebala detalno testirati nakon što se složi, a ne isporučiti bez da zaštekaš u struju lol

15 godina
odjavljen
nine kaže...
Jakovp kaže...
Phnemonen kaže...

zato bi se konfa trebala detalno testirati nakon što se složi, a ne isporučiti bez da zaštekaš u struju lol

S tim se slažem, vjerojatno ju i jesu testirali (to moraju) a ovo im se omaklo, tko radi taj i griješi, jbg.

15 godina
neaktivan
dajstadas kaže...
Phnemonen kaže...

To su oni u Linku stavili. Jednostavno samo preflashaj iz windowsa i pošalji im mail:

Kiss my ass goodbye...

Ah, nemora to radit, samo bateriju izvadi na jednu minutu ili prebaci neki jumper za reset BIOS-a

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice