INTEL Haswell i3, i5, i7 - PREPORUKA

poruka: 4
|
čitano: 3.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

MOLIM VAŠE SAVJETE I ISKUSTVA O RADU TE STVARNOJ POTREBI I BRZINI NOVIH INTELOVIH PROCESORA...HVALA

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 17:45 (Joke1975).
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
Re: INTEL Haswell i3, i5, i7 - PREPORUKA
Joke1975 kaže...

MOLIM VAŠE SAVJETE I ISKUSTVA O RADU TE STVARNOJ POTREBI I BRZINI NOVIH INTELOVIH PROCESORA...HVALA

Pa sam si odgovorio. Intel i AMD zato i svrstavaju ponudu procesora u klase: Stvarna potreba - mala=i3 procesor (čitaj onaj koji ovdje razvija najmanju snagu ili najsporiji); Stvarna potreba - Veća ili gamerska=i5 procesor (čitaj, prilično velika snaga i brzina); Najveća potreba ili namjenjena radnim stanicama, hardcore gamerima ili utjerivačima benchmarka=i7 procesor (čitaj, najveća snaga i brzina procesora).

Najbolje se informiraj na ovom linku http://www.bug.hr/forum/board/slaganje-pc-konfiguracija/75.aspx?sort=act

13 godina
protjeran
Re: INTEL Haswell i3, i5, i7 - PREPORUKA
phoenix2003 kaže...
Joke1975 kaže...

Pa sam si odgovorio. Intel i AMD zato i svrstavaju ponudu procesora u klase: Stvarna potreba - mala=i3 procesor (čitaj onaj koji ovdje razvija najmanju snagu ili najsporiji); Stvarna potreba - Veća ili gamerska=i5 procesor (čitaj, prilično velika snaga i brzina); Najveća potreba ili namjenjena radnim stanicama, hardcore gamerima ili utjerivačima benchmarka=i7 procesor (čitaj, najveća snaga i brzina procesora).

hahahahah!{#}{#}!!{#}LP

||| Core™ inside |||
13 godina
protjeran

ma to je sve marketinški trik.. samo preimenovani procesor i skuplji je :) kupiš celeron i na konju si {#}

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice