e ovako imam taj navedeni procesor 512mb graficke i 1.25 rama i frend mi je prico da smanjim brzinu procesora jer mi uzima previse od graficke nisam ja to skuzio pa pitam jel se moze smanjit brzina procesora pls help di i kako da je manjim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovako imam taj navedeni procesor 512mb graficke i 1.25 rama i frend mi je prico da smanjim brzinu procesora jer mi uzima previse od graficke nisam ja to skuzio pa pitam jel se moze smanjit brzina procesora pls help di i kako da je manjim
Reci frendu da ne priča gluposti.
Frend ti je novi Einstein za gluposti.
znaci brzina procesora se nemoze smanjit ?
Isto kao što se procesori overclockiraju isto tako se mogu i downclockirati tj. spustiti im takt.
Procesor nemoze uzimat nista od graficke,on ju moze samo pogonit.Graficka moze eventualno koristit ram kao dodatnu memoriju kad joj fali.
mozes li mi objasnit kako se to radi?
Nije u tome stvar, može se smanjiti, nego ti frend priča gluposti.
Proces se zove downclockanje ili underclocking, ali nema potrebe za time.
da al kako onda da povecam fps u igrama nije mi jasno to sto neki ljudi imaju 5 puta slabiji komp od moga
i mogu imati vise fpsa od mene
i da gledao sam temperaturu svog procesora pise da je 95 dali je to normalno ili?
da al kako onda da povecam fps u igrama nije mi jasno to sto neki ljudi imaju 5 puta slabiji komp od moga
i mogu imati vise fpsa od mene
Koju grafičku uopće imaš?
i da gledao sam temperaturu svog procesora pise da je 95 dali je to normalno ili?
Nije normalno.
Nije normalno ali nije ni cudno,to je prastari procesor sa smecem od stock colera koji vjerojatno nisi ocistija.
graficka je asus ah3650 512 mb agp ,a ako ocitim to ce pomoc ? da se bacam na posao :D
graficka je asus ah3650 512 mb agp ,a ako ocitim to ce pomoc ? da se bacam na posao :D
Ocisti ali pazljivo.
da cistim cijelo racunalo ili samo procesor?
da cistim cijelo racunalo ili samo procesor?
Očistiti sve bi bilo najbolje, btw. plesni frenda jednom za nas.
U kojoj to igri tvoji frendovi sa slabijim konfama imaju 5 puta više fpsova?
OCU OCU, u codu2, daj mi recite dali bi bilo pametno uzeti pumpu i sa njom cistiti mislim ti stisces pumpu zrak izlazi i prasina odlazi to mi je predlozio jedan covjek neznam dali valja :d
Uzmi neki nježni kist i usisivač.
ok hvala
95°F ili 95°C?
95 C a 200 ili 100 i nesto F neznam ali znam da je 95 C
95 C a 200 ili 100 i nesto F neznam ali znam da je 95 C
Ocisti hladnjak, promijeni pastu.
pastu? neznam di to stoji :D
Izmedju hladnjaka i procesora stoji.
kad skines hladnjak ocistis staru pastu, stavis novu (prije toga kupis novu ako je nemas)
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/zamjena-termalne-paste-how-to/61007.aspx