Asrock PRO Fatal1ty review by Spyware
- poruka: 69
- |
- čitano: 15.583
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus

I jesi spojio PCI-e connector na graficku?

Na mobitelu sam, pa sam krivo napisao. PCI-E conector. (na slici)
POST- Power-on self-test Dali čuješ onaj bip, dok se pc pali, ili toga nema? (pretpostavljam da si zvučnik od kućišta spojio na mbo)
nema ti na toj ploci bip. samo se upali.
imam ju i ja i nemam zvucnik.

mozda je napajanje riknulo probaj ga na nekom drugom kompu isprobat.

koju sam ti na akciji preporucio, i onda mi nisi ni HVALA stisnuo

Epic, svakog mjeseca bar jedan "moj sin informatičar" ušerafi ploču bez odstojnika...
Kratki spoj, neispravnost izazvana neispravnim rukovanjem. Pročitaj si jamstvene uvjete,
upravo si ih prekršio.
Ako nema vidljive spaljotine, vjerovatno će ti je zamjeniti, makar imaš dobre šanse da ti je ne zamjene.

Ne radi?
Šta ja znam kome reklamiraš, ADM-u, EZY-u ili MSAN-u.
Ne znam od kud je roba. Ja bi osobno odnio uvozniku i rekao "ne radi mi ploča, radila je par
dana OK, onda mi se komp smrznuo i prestala je raditi".
Šta ja znam, nisam pametan za glupe slučajeve.
zasto neko ide tako skupu plocu spajat sam ako nezna? stvarno mi nije jasno. ako je spaljena nemora se nista dimit nego samo pomirisi jel smrdi ploca.
dosla ona 500 ili 3500 kuna na isti nacin se instalira, a tko zna - zna. druga stvar sta ides na granicu kreditnih mogucnosti da si kupis neku takvu stvar pa onda uprskas - moras kupiti ponovo jer si shranje napravio a otplacujes nesto sta nema vise gotovo nikakve vrijednosti. Svaka skola kosta....

Ugl sve si spajam sam.Ali MBO nikada solo.
Opet je to malo delikatniji posao.
sve spajam sam od prvog dana,naravno prvo sam gledao kolegu u servisu sta radi pa mi je puno lakse islo,ali spajanje maticne je stvarno osnova,ok pogrijesio si i ja se nadam da ce ti to zamjenit pa da mozes uzivat. LP

Ne vjerujem,ali je moguce.Kod tebe je problem
u tome sto MBO je veoma skupa i ti si je isao spajati.
Ja za ovu moju kantu nisam htio spajati sam a kamoli
ovu ovo sto si ti uzeo.Jbg kazi da je radilo par dana
i da je odjednom stalo sve.Ugasio se PC i nije se vise htio upaliti.
Mozda ti upali.Ako te pitaju ko je slagao,nemoj slucajno da kazes da si ti
bilo koju komponentu solo stavljao.Sve majstor.Sretno

Tako se i jedan moj frend pravio pametan i slago komp sam i naravno nije prišarafio te odstojnike na kućište. Rekao sam mu neka pričeka par dana, pa ćemo onda otić na servis. Otišli smo u ADM, rekli da mu je sve radilo super tih par dana i onda više nije mogao upalit komp, te da smo ispitali sve komponente i da sve radi, a da matična ne pokazuje znakove života. Bilo im je malo sumljivo na servisu jer skoro pa opće nisu primali reklamacije na tu matičnu, ali je kroz 3-4 dana je dobio novu istu matičnu.