Šta mi se dešava s laptopom ?

poruka: 5
|
čitano: 2.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozdrav svima, imam jedan duuugi problem koji mući mene i moju obitelj. prije nekoliko godina moj tata je kupio laptop od nekog lika za 2 soma kuna, Fujitsu Siemens Amilo Pro, ugl, jako loš laptop, ali nemora znaćit da jednu stranicu otvara po 2 sata i sve šteka, tj, pola prozora se ne pojavi ni slično, uvijek neko štekanje, ili kad ga stavim na sto drveni, zna se gasiti svaki put kad se pregrije, a kad je na aluminijskom stolu, nikad se ne gasi, laptop nikad nisam otvaraio niti prašinu brisao ali rastavit ću ga i malo usisat prašinu ako ima (a sigurno ima)

I jedan dan, dao ja laptop stricu, on je reko da mi je windows totalno razje*en... i dobro, installiro on meni novi windows (7) i dao mi laptop... laptop radio kao nikad... sve perfektno, kad za tjedan sve po starom... kaže da sam ja to zeznuo s igricama koje installiravam...

pa, neznam što da radim, ja ću prvo opet windows instalirat, rastavit, obrisat prašinu, evo jedva pišem tekst jer mi slova štekaju i u krivo idu.... znaći, sve šteka... cijeli komp... kad ga osviježim ikone s radne površine nestanu i nakon minute se pokažu....ma sranje..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je los laptop ne stavljaj na njega Windows7 nego WinXP (jasno ti je zasto) ...

Ocisti laptop od prasine. Ako se i dalje pregrijava .. pogledaj neka rjesenja za hladenje laptopa ...

Instaliraj antivirusnu zastitu (besplatna rjesenja Avira Free, Malwarebytes) ... redovito updejtaj i scanaj ....

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 17:15 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kakvu grafu,procesor,ram ima ? koliko je star? probaj s instalacijom starijih windowsa (XP)

EDIT: Evo preteko me Rebelsy,  dobro kaže

PUC GA MEDO
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 17:16 (jurek95).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Aha, znači, Windows XP, obrisat prašinu, i skinuti program za updejte i slično.

Hvala vam najljepša

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Šta mi se dešava s laptopom ?
Robi700 kaže...

Aha, znači, Windows XP, obrisat prašinu, i skinuti program za updejte i slično.

Hvala vam najljepša

Sta koristis od zastite?

kakve igre instaliras, jesu crackirane?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice