Pozdrav svima, imam jedan duuugi problem koji mući mene i moju obitelj. prije nekoliko godina moj tata je kupio laptop od nekog lika za 2 soma kuna, Fujitsu Siemens Amilo Pro, ugl, jako loš laptop, ali nemora znaćit da jednu stranicu otvara po 2 sata i sve šteka, tj, pola prozora se ne pojavi ni slično, uvijek neko štekanje, ili kad ga stavim na sto drveni, zna se gasiti svaki put kad se pregrije, a kad je na aluminijskom stolu, nikad se ne gasi, laptop nikad nisam otvaraio niti prašinu brisao ali rastavit ću ga i malo usisat prašinu ako ima (a sigurno ima)
I jedan dan, dao ja laptop stricu, on je reko da mi je windows totalno razje*en... i dobro, installiro on meni novi windows (7) i dao mi laptop... laptop radio kao nikad... sve perfektno, kad za tjedan sve po starom... kaže da sam ja to zeznuo s igricama koje installiravam...
pa, neznam što da radim, ja ću prvo opet windows instalirat, rastavit, obrisat prašinu, evo jedva pišem tekst jer mi slova štekaju i u krivo idu.... znaći, sve šteka... cijeli komp... kad ga osviježim ikone s radne površine nestanu i nakon minute se pokažu....ma sranje..