Problem sa zvučnicima na laptopu

poruka: 17
|
čitano: 18.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Znači ovako, kad sam na laptopu na YouTubeu i želim poslušati neku pjesmu zvučnici na laptopu mi užasno jako krče, kad uštekam slušalice i dalje krči.

Onda skinem pjesmu na laptop, upalim i sve normalno svira, ne krči ni ništa, uštekam slušalice isto tako sve 5, i kad uštekam slušalice u mobitel i odem na YouTube sve 5.

Sad neznam u čemu bi mogao biti problem, nikad prije se nisam susreo s nečim sličnim.. {#}

Znači krče i slušalice i integrirani zvučnici u laptopu kad slušam pjesmu na YouTubeu, a kad skinem sa tog linka jednu te istu pjesmu na laptop ništa ne krči. 

Any suggestions?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvo, mislim da ti je tema u krivom podforumu. Trebala bi biti negdje gdje se tiće laptopa, a ne periferije, osim ako sumnjaš na slušalice!

Drugo, vuče me na to da ti je problem brzina interneta (spor), tj. slušaš pjesmu dok se još nije učitala, pa onda sekundu čuješ sekundu ne! Provjeri!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dvoumio sam se dal' da temu stavim pod Periferiju ilii Prijenosna računala, ali evo netko je prebacio..

Znači, danas u istim uvjetima kao i jučer upalim istu pjesmu, stavim iste slušalice, i sve ide normalno. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

He, he, znači pogodio sam. Provjeri molim te kako ti funkcionira učitavanje pjesme!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da li koristiš chrome?

Naime chrome u zadnje vrijeme ima nekakvih problema.

Slučaj 1: upališ youtube, slušaš pjesmu, radi super

Slučaj 2: upališ youtube, odeš u neki drugi tab, čuje se krckanje iz zvučnika

Već mi se cca 10 ljudi u zadnje vrijeme požalilo na iste probleme.. Jesi li ti riješio svoj problem?

0 0 hvala 0
14 godina

Da, koristim Chrome. 

Nisam rjesio problem, jednostavno nekad krci, nekad ne. 

Sve nesto poludilo. {#}

0 0 hvala 0
15 godina

Znači nisam jedini s ovakvim problemom.Također koristim Chrome i video na Youtube-u ponekad krči a nekad ne.Već sam mislio da su mi zvučnici otišli.

Reality is wrong. Dreams are for real.

1 0 hvala 0
14 godina

Ja sam to prvo primjetio sa novim novcatim slusalicama koje sam platio puno previse da bi odmah pocele krciti, pa sam se prepao, a onda sam skuzio da u nekoj igrici ili pjesmi sa laptopa nista ne krci. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 20:07 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa zvučnicima na laptopu

Izgleda da Chrome ima nekakve mušice. Ajd probajte u drugim browserima pa javite.

12 godina
neaktivan

Da da, i meni se događa... Chrome i youtube zna krcati glazba, inace notebook compaq 610.

14 godina

Meni u Operi nista ne krci, ali sam presao sa Opere na Chrome jer mi Opera neda otvorit pola stranica zbog nekakve sigurnosne zastite koju neznam ugasiti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Problem stvara flash player

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel može netko pogledati ovo pa reći da li mu isto krči? Izgleda da nije problem samo s Youtube-om.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
14 godina

Meni ne krci nista.

Izgleda da se Chrome i YouTube ne vole.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 21:13 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koristim Chrome i ne krči.

12 godina
neaktivan

I ja imam isti problem već duže vrijeme i na Chromu i na Mozzili.Pokusavao sam sve moguce od instaliranja novih drivera do mjenjanja browsera i novog adobe flash playera i NIŠTA ne pomaže.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

u postavkama chroma.. chrome://plugins isključi flash player

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice