Acer aspire 5750 zg

poruka: 14
|
čitano: 5.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Acer aspire 5750 zg problem kako instalirati win7

Kupio sam jućer ovaj laptop u trgovini tehničkom robom. E sad problem je kad hoću instalirati windowse 7. Laptop se boota ali u neku linpus linux distribuciju, nemogu instalirati windowse.

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Acer aspire 5750 zg problem kako instalirati w

pa moras moc instalirt sa cd-om od windows 7 ali mora bit sprzen da je boot cd a u biosu moras namjestit da boota prvo cd pogon  i mora ti instalirat  nesto pogresno radis

17 godina
neaktivan
Re: Acer aspire 5750 zg problem kako instalirati w
ramboguy kaže...

pa moras moc instalirt sa cd-om od windows 7 ali mora bit sprzen da je boot cd a u biosu moras namjestit da boota prvo cd pogon  i mora ti instalirat  nesto pogresno radis

Pa kako onda uc u bios, provao tipke: del, f2, f10. Windows je botabilni.

ANTI_Fejzbukovac
15 godina
odjavljen
Acer aspire 5750 zg

Probaj F12 za ući u bios, iako na mom aceru je DEL, samo probaj malo više puta stisnuti. I malo ranije.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Acer aspire 5750 zg
Jakovp kaže...

Probaj F12 za ući u bios, iako na mom aceru je DEL, samo probaj malo više puta stisnuti. I malo ranije.

provat ću pa javim

ANTI_Fejzbukovac
16 godina
neaktivan
Acer aspire 5750 zg

Za acer ulaz bios je F2 i mora duže pritisnut a F12 je quickboot za biranje za botanje sa usb ili dvd-a.

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riba kaže...
Jakovp kaže...

provat ću pa javim

Evo uspio sam!!! trebalo je na vrime stisnit tipku F2 za uc u bios, sad mi se pokreće istalacija windowsa.

PS: dali mogu sad direktno iz instalacije potpuno formatirati disk il da ostavim ovaj linpus na jednoj particiji. (ja bi rađe cijeli disk prebrisao)

ANTI_Fejzbukovac
15 godina
odjavljen
Acer aspire 5750 zg

Ne ne, samo prebriši sve tijekom instalacije.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

imam sada 2 particije od 350mb jedna je bila unalocated space i tu instaliram windowse a druga je partition 1 al piše sa strane primarly. jel se trebam brinut.

ANTI_Fejzbukovac
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Acer aspire 5750 zg

Da, jer ne možeš instalirati windowse na 350mb. Napravi si dvije particije, C od najmanje 60GB, i D od svega ostalog. Jedino što ti mora ostati je nekih 100mb system reserved.

Znači pobriši sve što možeš, i napravi dvije nove particije, te istaliraj windowse na jednu.

Ako ovo nisi skužio onda daj nekom iskusnijem da to obavi.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riba kaže...
Jakovp kaže...

imam sada 2 particije od 350mb jedna je bila unalocated space i tu instaliram windowse a druga je partition 1 al piše sa strane primarly. jel se trebam brinut.

Obriši sve i lako napraviš novu particiju. ak neznaš kako evo pogledaj na temi.

Nenad
17 godina
neaktivan
Acer aspire 5750 zg

Ma kužim se u instalaciju windowsa i svega toga (instalirao više puta), nego jednom mi se desilo na PC-ju da mi se nije uopće htio upalit kako treba (niti mogučnost uć u bios) nakon što sam formatirao sve particije i ostavio jednu nakon istalla winsa. A znate kad vam se jednom desi takva stvar da ste duplo oprezniji.

Nego sad me zanima, sa official driverima s Acerove stranice, device manager mi detektira grafičku kao geforce gt630m iako je u njemu grafička geforce gt540m.

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Acer aspire 5750 zg

Ma to je isti vrag... Probaj s najnovijim driverima, s nvidijine stranice.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice