Slike vaših kućnih ljubimaca

poruka: 1.202
|
čitano: 389.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ivan_hacker kaže...

Svaku večer ima lijepu dugu šetnju po polju. Ne smijem ga ostaviti bez lanca, je dresiran ali opet ima male djece u blizini koja se prepadnu, a boks bi mu opet bio premali.

Evo još nekoliko starijih slika

šta je ono na prvoj slici sa rupicama - neka konfa????

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 19:39 (zlatkor).
12 godina
neaktivan

-

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 22:59 (TheMenstalist).
14 godina
neaktivan

Evo još malo Tomya :D

Skoro svako jutro ovako gleda kroz prozor :D Skoro svako jutro ovako gleda kroz prozor :D
Na šanku :D Na šanku :D
Mrtav pijan. Mrtav pijan.
šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
11 godina
neaktivan
zlatkor kaže...
Ivan_hacker kaže...

Svaku večer ima lijepu dugu šetnju po polju. Ne smijem ga ostaviti bez lanca, je dresiran ali opet ima male djece u blizini koja se prepadnu, a boks bi mu opet bio premali.

Evo još nekoliko starijih slika

šta je ono na prvoj slici sa rupicama - neka konfa????

Koliko ja vidim ono je Zvucnik , i neko pojacalo...

Mlada nada
14 godina
neaktivan
Evo i mojih maca i mačića. ^^
15 godina

ev moj, star 4 tjedna, neznam koja je pasmina, cura kaze da mjesanac labradora i jos neceg, mozda neki pro ovdje zna rec cega jos :D

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 14:11 (maxy0).
14 godina

evo i moje mrcine, 7 god ima

ovi stapic prvo drzi sat vrimena u ustima prije nego ga pocne jest

HŽV
16 godina

Predobro {#}

LOL EUNE: slinA
12 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Predobro {#}

Upala mi prašina u oko na zadnjem dijelu videa {#}

Evo opet moje sretno čoravo prase {#}

stigla klopa stigla klopa
Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
neaktivan

imam jedno pitanje, prije par mjeseci mi se u supi okotila necija macka, to je bilo tamo oko 2-3 mjeseca briem.. i prije 3 dana sam u supi opet cuo mjaukanje..pogledam unutra i vidim sivog mačića.. mislim da je to jedan od tih macica, jer je jos dosta mali.. sad, dao sam mu/joj mlijeka i natrpo malo kruha unutra (sredine, i neznam jel je musko il zensko jos).. pa me zanima kaj da dadem jos za jest.. zao mi ga je, mijace po cijele dane i noci.. par puta se odmaro na terasi, al kad se pocnem priblizavat pocne bjezat.. jel ima netko prijedlog kak da pridem? necu mu se zaletavat i hvatat ga ko kakav psihopat, jer i kad mu se polako priblizavam pocne mjaukat i drhtat

sry za mali offtopic, al nisam znao di da pitam

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 17:35 (SuperDox).
16 godina

Evo mojih macora. Ove male vise nema, a bijela je ponovo trudna.{#}

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
protjeran
Evo moje zivine , amstaff cura stara 2 godine . Slika je stara oko pol godine . Trenutno teska nesto manje ispod 30 kg , dobrica da nemoze biti veca . A kao opasna pasmina :)
16 godina
Adict kaže...
Evo moje zivine , amstaff cura stara 2 godine . Slika je stara oko pol godine . Trenutno teska nesto manje ispod 30 kg , dobrica da nemoze biti veca . A kao opasna pasmina :)

Super izgleda.

Moj opet mali žgoljo. Pretrči kilometara i kilometara dnevno. Đabe što jede kao vuk.

13 godina
protjeran
AmonZero kaže...
Adict kaže...

Super izgleda.

Moj opet mali žgoljo. Pretrči kilometara i kilometara dnevno. Đabe što jede kao vuk.

Ja svoju neistrcavam samo setam jer oko kuce ima puno pa luduje a i bitna ti je hrana . Naravno treba biti kvalitetna ja sam osjetio na njoj kad sm presao na jeftiniju hranu je pala 3 kile u par dana . Pa sam se onovo vratio na TOTW pa je vratila te 3 kile i misicnu masu ;) .

16 godina

Ma on ti kad je i doma trči ko lud. Dođe do ulice (vrata) i onda nazad skroz iz kuće (imam jako veliko dvorište). Naganja ptice ( vrabce, lastavice i golubove) ko blesav {#}

A kad je jako vesel onda po nekoliko krugova optrči. Preaktivan je. Morat ću neku jaču hranu uzet da nabaci koju kilu. A jede sve, nije izbirljiv. Što god ja jedem, hoće i on {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 15:12 (AmonZero).
12 godina
neaktivan

evo i moje vreće buha, mužjak zlatnog, uskoro će imat godinu. obožava vodu, pa tako svaki put kad ga operem, u roku 10 min nađe neku lokvu i opet se usvinji {#}

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
11 godina

He is a big one lazy motherfucker!

Hejjjjj
14 godina

Ekipa, imam pitanje, kako ide ona caka/fora(nez kak da se izrazim), da budem član neke udruge za životinje i da prođem jeftinije za kastraciju/sterilizaciju, jer imam i macu koja se počela tjerat a i mačka, htio bih to riješiti što prije.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
14 godina
ramzocro-HCR kaže...

Ekipa, imam pitanje, kako ide ona caka/fora(nez kak da se izrazim), da budem član neke udruge za životinje i da prođem jeftinije za kastraciju/sterilizaciju, jer imam i macu koja se počela tjerat a i mačka, htio bih to riješiti što prije.

prijavi se ovdje, stavi da si udomio mačku, tako je moj frend napravio, i dobio je besplatno

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
12 godina
Evo nabavija i ja jednu malu slatku zvirku.
nista mi se neda
14 godina
neaktivan

Cheera mi up dan :D

BCko
15 godina
odjavljen

Dečki i cure ako vas ima :/

Neznam što ću od tuge, baš prije 20 dana mi je krepala mačka, Luna se zvala, bila je predivna, sa lijepom mekom dlakom, a sestra je plakala ko kiša i prije tjedan dana smo nabavili novu, a evo prije dva sata je i ona krepala, navodno je dobila rijetku bolest koja pogađa mačke (panleukopenija), prvo je počelo sa visokom temperaturom, pa smo ju vodili veterinaru, povraćanje, pa večeras jako niska temperatura (33C), ugrijao sam ju na sve moguće načine, ali je nažalost krepala, čudo je kako se čovjek veže za ova mala bića... i koliko zapravo na kraju dana skuži da se oni uz tvoje bližnje najviše vesele tvojoj prisutnosti, ali što je tu je, evo par slikica te male ljepotice (imala je oko mj dana)

ovdje sam ju grijao sa toplim bocama ovdje sam ju grijao sa toplim bocama
zadnji trenutci zadnji trenutci
ovdje je bila sretna, razigrana, prava maza ovdje je bila sretna, razigrana, prava maza
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 11:38 (MARKOZD15).
14 godina
protjeran

Čim ju dofuraš doma odi veterinaru i cijepite ju protiv tih gluposti. Ne znam dal bi joj pomoglo i dal si ju cijepio ali to se tak radi.

Ja kad sam svoju donesel doma isti dan smo išli kod veterinara po knjižicu, cijepiva, sredstvo protiv parazita i onda sam ju okupal. 

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
odjavljen
daniel.hajdinjak666 kaže...

Čim ju dofuraš doma odi veterinaru i cijepite ju protiv tih gluposti. Ne znam dal bi joj pomoglo i dal si ju cijepio ali to se tak radi.

Ja kad sam svoju donesel doma isti dan smo išli kod veterinara po knjižicu, cijepiva, sredstvo protiv parazita i onda sam ju okupal. 

Htjeli smo mi to, al kaže veterinar da je premala za to bila... Baš mi se lik činio nestručan, al totalno, možda krivi dojam al 5 dana zaredom sam ju vodio veterinaru al lik nije skužio što joj je zapravo, ja sam googlanjem dijagnosticirao bolest

12 godina
Biće nereda kad mi žena vidi di se uvalija njezin mačkić
nista mi se neda
15 godina
odjavljen

Dečki!

Imam pitanje, udomio sam novog mačka, Cezara, star 2mj, već je velik komad mačke :P ali svako jutro u 6h me budi plačući, mjauče ko lud! Hoće u dnevni boravak, pustim ga tamo, onda mjauče da hoće nazad i tako u krug, već par dana sam u stresu jer nemogu izdržati na poslu i u školi, mjauče non stop! Napravio sam špricu sa vodom, pa kad počne mjaukati samo ga špricnem, zasada ima malog učinka, vidjet ćemo dalje..

Recite mi jel to možda do promjene okoline? Ili želi vani iz stana (inače ga noću držimo na balkonu, ali ga ja nekad u sobu pustim da spava na fotelji)?? Ili hoće malo žene hvatati? Iako mi se čini još premlad za to.. 

14 godina
neaktivan

Stavi ga na fotelju kroz noć, neće ni trepnuti..:)

Tu je i moj Mars prošle zime star godinu i pol..

snowball snowball
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 18:37 (gamer_101).
14 godina
protjeran

Zašto ga noću držiš na balkonu, pa nije bicikl?!

Ako je mlad treba vremena da uhvati rutinu i da prilagodi bioritam ukućanima. Možda je gladan, žedan, možda se hoće igrati jer mu je dosadno, ima tisuću faktora zašto mjauče. 

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
odjavljen
daniel.hajdinjak666 kaže...

Zašto ga noću držiš na balkonu, pa nije bicikl?!

Ako je mlad treba vremena da uhvati rutinu i da prilagodi bioritam ukućanima. Možda je gladan, žedan, možda se hoće igrati jer mu je dosadno, ima tisuću faktora zašto mjauče. 

Stari krivo si skužia, nije na balkonu na balkonu mu je pijesak i sva ''oprema'' preko dana, preko noći pijesak i sve prebacimo u hodnik a on spava na fotelji.. Svako jutro u 6h nas budi, iako je u zadnjih par dana sve bolji, vjerojatno se navikava, gladan nije, žedan nije, samo se želi igrati, ali u svakom slučaju je sve bolji i bolji :(

13 godina

Mora se naviknuti . Moj pas Beny je mene svaki dan u 6 ujutro budio zato sto je htio igrat i sada nakon 7 mjeseci spava kao bubica do 9 hahaha .

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice