Ivan_hacker ljepo pseto,samo moje je mišljenje da niti jedan pas ne zaslužuje da bude na lancu. Meni je muka kad to vidim. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ivan_hacker ljepo pseto,samo moje je mišljenje da niti jedan pas ne zaslužuje da bude na lancu. Meni je muka kad to vidim. 
Svaku večer ima lijepu dugu šetnju po polju. Ne smijem ga ostaviti bez lanca, je dresiran ali opet ima male djece u blizini koja se prepadnu, a boks bi mu opet bio premali.
Evo još nekoliko starijih slika
Lepi pes, samo me zanima kak bi se zval da je ženka?
Iskreno nikada nisam razmišljao o tome, stari je dao ime pa... S tim da nikada nismo imali ženku, uglavnom lovački psi
Nelly. 8mj. 
Lijep pesonja
Nije moj, ali ga planiram nabaviti. Inace, zove se Joža.
Tema glasi slike vaših (sadašnjih) kućnih ljubimaca, a ne vaših budućih. Btw, koja je to životinjica
?
Nije moj, ali ga planiram nabaviti. Inace, zove se Joža.
Tema glasi slike vaših (sadašnjih) kućnih ljubimaca, a ne vaših budućih. Btw, koja je to životinjica
?
To je ljenivac, a i sumnjam da ovo Joža jer ta slika već duže postoji na internetu samo lupi "Sloth at desk" u google i da vidiš rezultata.
Evo i moje male bitange. Zove se Pikula (muško je) jer je bio najmanji u leglu, mislili smo da ce krepat, hranili smo ga na dudu.
Jako zanimljiva boja glave 
Evo i moje male bitange. Zove se Pikula (muško je) jer je bio najmanji u leglu, mislili smo da ce krepat, hranili smo ga na dudu.
Staljin cat
Pa jel bio čipiran?
Mala maza, mješanac pekinezer.
Jako je tvrdoglav i nije baš poslušan. 
Joj, moja mala maza nestala, nema ga nigdje ! Kako mi je žao
.
Prijateljica ga odvela u šetnju i ostao joj. Sve sam pretražio, ali nema ga nigdje. Sve si mislim da ga je netko uzeo ili su ga šinteri odveli.
Očito nije pazila kako valja, dakle opet pogrješka leži u ljudskom faktoru. Nadam se da ćeš ga ipak uspjeti pronaći, nemoj odustati
.
kako to misliš: ostao joj?
-
Tomy :)
Prve 2 slike kad je bio manji :D
Lenjin 
Tomy :)
Prve 2 slike kad je bio manji :D
Wow, kakva dlaka. Kakva je to macka?

))