Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.123
|
čitano: 4.238.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao mi je miš Roccat Kone XTD koji sam dobio na poklon od Roccata. {#}

Miš je jednostavno odličan, kvaliteta izrade je vrhunska, odlično leži u ruci, tipke su taman tvrdoće, scroll ima dobar osjećaj.

Najbolji koji sam do sada imao a imao sam Gigabyte M8000, Kone V2, Razer Imperator 2012 BF3 i CM Storm Sentinel Advanced II. 

Danke Roccat!

(Slikano s mobom pa slike nisu bas nesto.)

PS. Sentinel je na prodaju.

its summer in here...
15 godina
Re: Slike vašeg Hardvera

I jos dvije slike {#}

its summer in here...
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo se i ja malo iznovio :)

Cyborg v7 tipkovnica , cyborg M.M.O 7 mis , vodeno hladenje H80 Corsair , saitek gamepad , jos jedno napajanje od 400w da mlao rasteretim drugo ocz, (ide na dno kucista ,dosta prakticno jer je dugo i usko), citac kartica ,bluetoth,i malo led svjetlo na usb !!!!!  :)

14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Majne amd mainboards

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Kupio novu bebu, malo očistio Anteca, no i dalje je problem što nemam gdje sa kablovima. Nemam one rupe da provedem kablove kao kod boljih kućišta, ah... nema veze.

Još ću si uzet Sapphire 7870, pa ćemo tu stati. :)

Evo slike:

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

stigao colerić  {#} {#}

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Jedna starija slikica...

Jos mi sad zao te maticne :S

Truth in engineering.
13 godina
Slike vašeg Hardvera

management

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 20:46 (chupa206).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigli novi djelovi weeeeeeeeeeeeeeeeee

novi coleric iz linksa! novi coleric iz linksa!
zvjer iz njemacke! zvjer iz njemacke!
i novi (stari je isto bio g400) pa prodan! i novi (stari je isto bio g400) pa prodan!
I cjela ekipa zajedno! I cjela ekipa zajedno!
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 10:30 (MOgY).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

eto stigli svi dijelovi i vodeno je složeno , jos se cekaju uv neonke i to je to

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ Fear is good !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 16:29 (zagy15061984).
12 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo i ja se ponovio.U penziju je otisla logitech wave  i roccat kone a tosla nova Corsair K90 i Logitech g500.

Prosli tjedan dosao novi LG IPS234 monitor i sad jos cekam da g35 dodje sa popravka :)

Ode u penziju :( Ode u penziju :(
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Kvaka od stojadina {#}, malo izolirke, samoljepivi držač kabla(neznam pravi naziv)  i dašak kreativnosti.

Voila, držač slušalica.

Čisto da dam ideju drugima.

Pingu ;)
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Jutors sam odlucia zaminit pozicije ekranima, dosad mi je u2412m bia portrait a u2311h landscape, u2412m je bia bolji u portraitu jer je 24 i 16:10 pa ima širine, ali sam ga vratia jer mi je ipak bitnije da mi je primarni ekran viši. Kad sam ih oba podiga u portrait skuzia sam da se dobro vidit razlika u visini, pa s obzirom da je dosta ljudi u dilemi u2412m vs u2312m ovo vam dobro pokazuje razliku. I rec cu vam bez obzira na slike, sad kad sam vratia u2412m kao primarni vidim koliko je razlika u velicini masivna, stvarno je puno viši i ugodniji za rad, kad sam bia stavia u2311h za primarni javia mi se baš neki oscjecaj hendikepiranosti xd, puno puno niži je. Tako da ako se mislite, u2412m je itekako vijedan 500kn više.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Za Vapora (dva posta iznad): 

Ekser u zidu + pluto čep. Jednostavnije, a ljepše. Your argument is invalid {#}

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Za vas koji bi htjeli nešto malo elegantnije od onoga gore: (mislim da seller prihvaća offere od oko 7-8$)

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 20:40 (perkoxcar).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Jos jedno rijesenje, treba vam limenka od kave i hulahop carape ( uzmite curi/sestri/mami/baki ) :D

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
ja netriban nista ugradjivat vec imam stalak za slusalice savrsen
ima se, meže se
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Auto folija na pleksi i stavljene crvene ledice umjesto bijelih.

LED off LED off
LED On LED On
led led
prije i poslje prije i poslje
prije i poslje prije i poslje
led off led off
http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 13:27 (QuidZz).
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo napokon kompletirao sleeve. Ovaj tjedan dolazi grafička i xonar xense, a hladnjak ide vani i ubacujem h80i ili h100i

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Zahvaljujem kolegi Haf932što mi je u kasne večernje sate dao link od MSI R7870 HAWK 2GB Twin Frozr IV koja je u IQ centru Zagria jeftinija 170 kn nego u ADM-u. Bila je zadnja, no nije bitno kad je 36 mj jamstvo. I jedini problem je to što sam onaj poklopac na jezgri morao skinuti jer mi udara u hladnjak od NB-a na matičnoj (valjda NB?), ali nadam se da neće smetati prašina tom otkrivenom dijelu. Zasad je temp u idle 28°C (driveri sa cd-a pošto se sa neta užasno sporo skidaju s njihove stranice, budem ih kasnije stavio), dalje ću vidjeti kakva je zvjerka.

EDIT#1: Stavljeni novi driveri, poboljšanja u Far Cry 3, cca 45 fps do 60-ak, ali naravno normalno, a ne gledanjem u nebo. :)  Idle temp 26-29°C, a load u FC3 62-64°C. OCCT je 72°C.

EDIT#2: Nakon malo manje od 1 h igranja FC3 i prčkanja po opcijama, MSAA na 4, HBAO i tih stvari. I bili su prvo 13.1 driveri, pa onda 12.11 beta, a slični su, mislim da nema razlike. Evo i TEMP svega.

Slike:

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 22:05 (DiRT).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Iako na maticnoj vec ima hrpa ledica, po rubu sam ubacio RGB traku sa kontrolerom, a s obzirom da u TROOPERU vec prevladava crvena boja na ventilatorima s prednje strane ostavio sam crveno... iako mi je na granici da li da ugasim ili ostavim...

Uglavnom evo gotov proizvod...

Fool for a day, King for a lifetime...
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo ovo bi trebale bit zadnje slike u cm 690 2 :) , ponovno sam kontaktirao fractal i ugovaraju shippanje defineova R4 :)

Kako vam izgleda accelero extreme na gtx660 {#}

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Nešto se ponovilo

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo da nebude da san silova forum bzvz u zadnje vrime nesto i od mene novije....kuciste je coolermaster 690 II nema ga na slici :D

ipak je sa dva venta kriva je bila slika na stranici linksa:D ipak je sa dva venta kriva je bila slika na stranici linksa:D
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

GTX 660

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Moja nova ljubimica - MSI HD7950 Twin Frozr III OC BE {#}

Mrtva HD5870 kraj HD7950 Mrtva HD5870 kraj HD7950
Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 13:15 (Haf932).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigla matična, procesor, ram, wireless kartica i optika. Sharkoon T9 Value Red i Corsair CX600 sam kupio prek njuške jaako povoljno. Prezadovoljan sam s kučištem, prostrano je, dobar cable management... U međuvremenu je pao mali DIY i ugradio mu dodatni vent na vrh, nije bilo neke velike potrebe ali bolje je sad. Samsung Spinpoint F3 1TB sam uzeo tu na forumu, još se samo čeka grafička, HD7850 će najvjerojatnije unutra. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 14:36 (vrinho).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo danas stigo, odlican mis... Najbitnije mi je da mi savrseno lezi u ruci...

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo jucer kupil kučište chieftec bx-02b-b-b od kolege Orionn125 

staro kuciste staro kuciste
gužva u starom kučištu gužva u starom kučištu
staro kuciste kraj ''novog'' chiefteca staro kuciste kraj ''novog'' chiefteca
chieftec vs burazov Haf932 chieftec vs burazov Haf932
malo vise mjesta nego u starom šrotu :) nisam nikaj prevec kable slagal... to bum resaval dok stavim plexi na bocnu stranicu,mozda vec sutra ako mi se bude dalo. malo vise mjesta nego u starom šrotu :) nisam nikaj prevec kable slagal... to bum resaval dok stavim plexi na bocnu stranicu,mozda vec sutra ako mi se bude dalo.
Kučište se lijepo uklopilo u moj omiljeni kutak :D Kučište se lijepo uklopilo u moj omiljeni kutak :D
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo uzeo nove komponente, slike nisu bas nesto jer sam se sjetio slikat sve kad sam spojio -.-'

i7 920

Asus P6T SE

Sapphire HD5850 MW2 edition

WD Raptop OCZ 500W Modxstream pro36Gb

Seagate 500Gb

3x2Gb Tripple channel 1333MHz Mushkin 

Genius KB-G235

Logitech Cordless Click!

2 x Samsung SyncMaster 152T

Autoclimb kills more people than AIDS
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 19:18 (Svrzic).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice