Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.096
|
čitano: 4.076.000
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Sjela neka tamo nova igračka.

11 godina
Slike vašeg Hardvera

Logitech G915 TKL Lightspeed, bijela sa GL Tactive switchevima, oduševljen sam.

Hvala kolegi embraced22 na dojavi 

4 godine
Re: Slike vašeg Hardvera

Stigla još jedna debeljuca🐷🚀💪
Palit Rtx 5070 Ti Gamerock Oc 16gb

U odnosu na Asus Prime model ova kartica boost drzi na zacementiranih 2895mhz (Prime je bio na cca 2485)
COd mw mp cak sitno preko 2.9ghz

Još je nisam ni undervoltao

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2025 19:18 (Boris grozni).
13 godina
Re: Slike vašeg Hardvera
od prosli put dosta upgradea se napravilo, najnovija je vertical gpu mount, sad cemo vidjet kako tempsi budu bili..
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nestrpljiv sam slikat zadnji upgrade.

Vanjska kutija je nastradala u "dostavi" pa je ostala samo unutrašnja.

Aorus Xtreme 3080Ti zamijenjena s TUF 4090. Mislio sam da je Aorus ogromna, boy I was wrong.

Ovo je takva mrcinetina. I da, stane u Fractala North s tim da čak ima malo lufta.

Daj mi sve frejmove koje ne trebam hahaha

Kupio sam i novo napajanje be quiet! Straight Power 12 1000W s HPWR konektorom.

Rekao bih identičan kao prethodna generacija uz jedinu razliku u tom PCIe5 nVidia utoru.

Njega zaboravio slikat.

EDIT: evo dodao "slike" napajanja :D + Elgato Stream Deck Mini (tnx ko je god neki dan stavio preporuku s amazona).

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:32 (sudy_freak).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo počastio sam se novim laptopom. Ovaj puta je prioritet bio na OLED ekranu.

odlučio sam se sa HP Transcend Omen 14" jer je bila neka promo akcija po sniženoj cijeni. 

Konfiguracija je sa 14" OLED ekranom 120hz omjer stranica 16:10, Intel Ultra 7 procesorom i Nvidia 4060 grafičkom.

Grafiku sam uspio flashanjem biosa podići sa tvorničkih 65w na 120W TGP. Na youbitou ima vodić i link za bios.

Jako sam zadovoljan što hlađenjem , performansama i portabilnošću a najviše sa OLED ekranom to je nebo i zemlja naspram IPS i mini LED panela

Cijena je bila 1390 eura

Intel 80286
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice