Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.123
|
čitano: 4.236.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Danas sam bio malo u shopingu {#}

Necu danas nista slagat, jer HAF 922 mi je na susenju, danas sam napravio finalno farbanje ( crno-bjeli interior ) pa cu kroz noc ostavit da se sve osusi i onda sutra cu sve slozit i stavit slike {#}

ljepotica ljepotica
Wi-fi antena Wi-fi antena
HDMI kabel HDMI kabel
HDMI kabel HDMI kabel
MX-2 MX-2
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 16:24 (Stolnik).
13 godina
Re: Slike vašeg Hardvera

Danas mi stigo jako ljep poklon od Logitecha iz Nizozemske.. 2 dana je trebalo da stigne do mene :)

Logitech Washable Keyboard k310

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigao prolimatech genesis!

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo po šverc-komerc skladištu se šetkarao pa naletio na jednu zagriženu jabuku koja mi se činila sasvim OK. AppleG4MDD (2003god.), Apple Cinema Display 20in, tipkovnica te adapter za spajanje LCD-a na DVI konektor, ako ikad poželim. Konfiguracija: CPU: PPC 1.25 GHz, RAM: 1.25Gb DDR, HDD: 80Gb, DVD prža, VGA: ATI 9000Pro. Još sam poslje nabavi 2 Gb memorije, ubacio još jednu DVD pržu, dodatni HDD od 80Gb, Apple Mighty Mouse te USB kontroler. Instalirao Leopard 10.5.8, par programa koji se mogu pronaci za PPC i pila radi. Sve u svemu potrošeno 1000.00 kn.

I Shoot RAW.... smile :-)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 20:43 (network).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Juče stigla i ugrađena.

Iz bundle-a izletilo iznenađenje, đaba Far Cry 3 i popust na MoH: Warfighter 20%..

Toni
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo malo i mog pc, lt. Na pc je maticna bila crkla pa sam uzeo novu i usput ofarbao kuciste i ocistio sve.
sorry zbog veceg broja slika

rasklopljeno kuciste rasklopljeno kuciste
prije farbanja 2 prije farbanja 2
maska maska
otvorio napojnu da je ocistim otvorio napojnu da je ocistim
ociscena, ali mora se uzimati neka bolja uskoro ociscena, ali mora se uzimati neka bolja uskoro
ofarbano ofarbano
kablovi kablovi
sklopljeno jos graficka samo sklopljeno jos graficka samo
sa cable menag. sam prezadovoljan s obzirom kakvo je kuciste sa cable menag. sam prezadovoljan s obzirom kakvo je kuciste
prednja strana prednja strana
jos jedna jos jedna
laptop asus k53s laptop asus k53s
lt1 lt1
lt2 lt2
lt3 lt3
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Stigao nakon mjesec dana doma, i dočekala me jedna jako sexy ploča-ASRock X79 Extreme 7.

Moja vešmašina radi loše slike u mraku,pa ću morati sutra postati nove.

BTW,ako netko ima proc za posuditi da testiram ploču,bio bih veoma zahvalan(i nadoknadio trud). ;)

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 23:54 (Pranja).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Pripreme za bojanje HAF-a {#}

14 godina
Slike vašeg Hardvera

CoolerMaster HAF 922 Black Edition by Stolnik{#}

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nove sluške (American Audio HP550), mikrofon (bespeco) = Headset :) i nova podloga (Roccat taito)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 3:49 (domba_Os).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Nije nekakav mod, ali našlo se vremena pa sam napravio kvazi-bench case.

PS. Stvarno ne razumijem limit veličine slika na 2MB pošto forum ionako uništi sliku s kompresiranjem.

remove pony from premises/you are worst pony/you are pony idiot you are the pony smell/pony genocide best day of my life
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Nove slike ploče-bio sam i skinuo pokrove na hlasnjacima da vidim kako izgleda bez njih-čak je i ljepša. No vratio sam ih da se ne pogube.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

*

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 23:38 (johnpr).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigli ventilatori iz kine{#}

Na jednom već ne rade dvije ledice{#}, za 5.5$ se ne mogu potužiti.

sa molex na 3pin sa molex na 3pin
2venta, 8 ledica, 6radi 2venta, 8 ledica, 6radi
Ding Dong city XD Ding Dong city XD
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo par slika od GTX660, nije nova vec zamijenjena sa kolegom athlonom :)

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo napokon upotpunia periferiju tako da san miran za ubuduce :)

Misa san uzea jer ima najbolji opticki senzor i odlicnu ergonomiju, a i prije ovog san ima prvu verziju DA koji je traja 2.5 god. pa se nadan da ce i ovaj bar toliko. Odlicno ide uz SS 4HD podlogu koja je prva hard podloga koju koristin i pase mi po pitanju svega (iako je dizajn mozda malo prekicast za moj ukus)

CM Storm Quickfire Rapid mi je prva mehanicka tipkovnica, kvaliteta izrade je PUNO bolja od klasicnih membranskih za istu cijenu. Iako je tenkeyless model tezina joj je oko 1kg i izgradena je kao tenk :D. Trebalo mi je dan-dva da se naviknen na switcheve al sad nema sanse da bi se vratia na membransku. 

I zadnja stvar, Creative Aurvana Live, rebrandirane Denonke sa odlicnin zvukon koji premasuje cak i dosta skuplje modele. Savjetujen ih svakome ko planira uzet slusalice za bilo kakvu uporabu jer su ove za par klasa povise svih "gamerskih" slusa, a ima san ih dosta.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 14:38 (puls4R).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Corsair HX520W je dobio novi vent i novu naljepnicu...

{#}

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 22:00 (The Man).
15 godina
protjeran
Re: Slike vašeg Soft-Hardwarea

Sharkoon Aqua XXL stara skoro 5 godina (u 8 mj. bi bilo 5 godina korištenja)

ide u mirovinu, a doma će sada raditi XFX WARPAD:

Sharkoonka nejde u penzju, nego će se preseliti meni u servis. Tako da će i dalje raditi odlično.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 17:49 (Don Kihoty).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

smrdljivi logitech neće ić na ovu qck uskoro stiže corsair m60.

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

pologa SS qck+ (najveca naravno), sluske SS 5hv2 + usb zvucna , mis SS Xai i nazalost Deathadder na kojemu mi je scroll kotacic otisao inace je i on u funkciji :/

Tipkovnica je razer blackwidow mehanicka, malo masna jer sam sinoc gotivio cips u raznim umacima dok sam brijao po netu (nakuren) ; )

mozda bi si neke zvucnike uzeo jer koristim logitechove x530 5.1 ali su po meni tesko smece(jbg dobio sam ih za 200kn-a pa nisam birao). bass je i kada je na min.-u prejak u odnosu na jacinu glazbe i opcenito je kvaliteta zvuka izrazito losa.

I zadnje je napajanje koje sam uzeo cisto zato sto mi ga je frend davao za 100€ (dobio preko neke nagr. igre iz amerike mu poslali) Antec 900W , dobilo je extra ocjene na netu i mislim da je to bila dobra kupnja, vidim da neka corsairova 650W dodju i vise para. Eto, ostalo je sve standardno, jos ce konfa gurati god-dvije .

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Prvo sam mislio sastaviti nesto sa integriranim CPU i GPU... ali nakon sto sam vidio sta je GIGABYTE izbacio nisam mogao odolit... ;)

Malo i LJUTO....

P.S

Ovo sam kuciste kupio negdje pocetkom godine i trazeci adekvatnu maticnu naletio sam na ECS H67H2-I mini itx u portio u kad sam je bas htio naruciti nije je bilo da bi kasnije u novom broju BUGa vidio "svoju" plocu... ovim putem im "zamjeram" jer sam kasnije morao traziti po ebayu. hehe Pretpostavljam da je to ta jer je bila jedina u HR ;)

Sve kompaktno... Sve kompaktno...
Malo iznutra... Malo iznutra...
Fool for a day, King for a lifetime...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 18:16 (zmedic).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Danas prihajali Razer BlackWidow 2013 i Razer Sphex podloga.

Never trust a computer you can't throw out a window.
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Novi komp!

HD 7870 HD 7870
Logitech G400 Logitech G400
LG Flatron E2441 24" FullHD LED LG Flatron E2441 24" FullHD LED
BUG kolekcija BUG kolekcija
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 15:32 (xR4Z3R).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Corsair Vengeance m60

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo slika sa današnjeg photoshoot-a.
OVDJE možete pogledat moju temu moda.

LINK za galeriju na photobucket-u(šifra je bugekipa

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo dok čekan novi stol malo san se igra pa presložija sve, ovako novi setup izgleda sad

EDIT: btw ovi medvjedići su tu samo kao krpa da se prašina ne raširi po krevetu {#}

sve zajedno sve zajedno
kanta kanta
XBOX Slim 4Gb XBOX Slim 4Gb
Telefunken LCD 24'' Telefunken LCD 24''
Samsung SyncMaster T200 21'' Samsung SyncMaster T200 21''
Speedlink zvučnici sa subom, jeftino a dobro Speedlink zvučnici sa subom, jeftino a dobro
novi setup, tako sad izgleda novi setup, tako sad izgleda
još jedna još jedna
Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 22:55 (rookica19).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i kod mene nesto novog. (Fotografije nisu najbolje kvalitete pa mi nemojte zamjeriti)

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i moj hardware se obnovio opet :P

seefeld i odlicna je zasad 

lp

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla nova grafa evo par slika.

14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo kupio gigabyte gts 250 prodao 8800gt bilo je i vrijeme

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice