Danas sam bio malo u shopingu
Necu danas nista slagat, jer HAF 922 mi je na susenju, danas sam napravio finalno farbanje ( crno-bjeli interior ) pa cu kroz noc ostavit da se sve osusi i onda sutra cu sve slozit i stavit slike
Danas sam bio malo u shopingu
Necu danas nista slagat, jer HAF 922 mi je na susenju, danas sam napravio finalno farbanje ( crno-bjeli interior ) pa cu kroz noc ostavit da se sve osusi i onda sutra cu sve slozit i stavit slike
Malo po šverc-komerc skladištu se šetkarao pa naletio na jednu zagriženu jabuku koja mi se činila sasvim OK. AppleG4MDD (2003god.), Apple Cinema Display 20in, tipkovnica te adapter za spajanje LCD-a na DVI konektor, ako ikad poželim. Konfiguracija: CPU: PPC 1.25 GHz, RAM: 1.25Gb DDR, HDD: 80Gb, DVD prža, VGA: ATI 9000Pro. Još sam poslje nabavi 2 Gb memorije, ubacio još jednu DVD pržu, dodatni HDD od 80Gb, Apple Mighty Mouse te USB kontroler. Instalirao Leopard 10.5.8, par programa koji se mogu pronaci za PPC i pila radi. Sve u svemu potrošeno 1000.00 kn.
Evo malo i mog pc, lt. Na pc je maticna bila crkla pa sam uzeo novu i usput ofarbao kuciste i ocistio sve.
sorry zbog veceg broja slika
Stigao nakon mjesec dana doma, i dočekala me jedna jako sexy ploča-ASRock X79 Extreme 7.
Moja vešmašina radi loše slike u mraku,pa ću morati sutra postati nove.
BTW,ako netko ima proc za posuditi da testiram ploču,bio bih veoma zahvalan(i nadoknadio trud). ;)
Nove sluške (American Audio HP550), mikrofon (bespeco) = Headset :) i nova podloga (Roccat taito)
*
Evo napokon upotpunia periferiju tako da san miran za ubuduce :)
Misa san uzea jer ima najbolji opticki senzor i odlicnu ergonomiju, a i prije ovog san ima prvu verziju DA koji je traja 2.5 god. pa se nadan da ce i ovaj bar toliko. Odlicno ide uz SS 4HD podlogu koja je prva hard podloga koju koristin i pase mi po pitanju svega (iako je dizajn mozda malo prekicast za moj ukus)
CM Storm Quickfire Rapid mi je prva mehanicka tipkovnica, kvaliteta izrade je PUNO bolja od klasicnih membranskih za istu cijenu. Iako je tenkeyless model tezina joj je oko 1kg i izgradena je kao tenk :D. Trebalo mi je dan-dva da se naviknen na switcheve al sad nema sanse da bi se vratia na membransku.
I zadnja stvar, Creative Aurvana Live, rebrandirane Denonke sa odlicnin zvukon koji premasuje cak i dosta skuplje modele. Savjetujen ih svakome ko planira uzet slusalice za bilo kakvu uporabu jer su ove za par klasa povise svih "gamerskih" slusa, a ima san ih dosta.
Sharkoon Aqua XXL stara skoro 5 godina (u 8 mj. bi bilo 5 godina korištenja)
ide u mirovinu, a doma će sada raditi XFX WARPAD:
Sharkoonka nejde u penzju, nego će se preseliti meni u servis. Tako da će i dalje raditi odlično.
pologa SS qck+ (najveca naravno), sluske SS 5hv2 + usb zvucna , mis SS Xai i nazalost Deathadder na kojemu mi je scroll kotacic otisao inace je i on u funkciji :/
Tipkovnica je razer blackwidow mehanicka, malo masna jer sam sinoc gotivio cips u raznim umacima dok sam brijao po netu (nakuren) ; )
mozda bi si neke zvucnike uzeo jer koristim logitechove x530 5.1 ali su po meni tesko smece(jbg dobio sam ih za 200kn-a pa nisam birao). bass je i kada je na min.-u prejak u odnosu na jacinu glazbe i opcenito je kvaliteta zvuka izrazito losa.
I zadnje je napajanje koje sam uzeo cisto zato sto mi ga je frend davao za 100€ (dobio preko neke nagr. igre iz amerike mu poslali) Antec 900W , dobilo je extra ocjene na netu i mislim da je to bila dobra kupnja, vidim da neka corsairova 650W dodju i vise para. Eto, ostalo je sve standardno, jos ce konfa gurati god-dvije .
Prvo sam mislio sastaviti nesto sa integriranim CPU i GPU... ali nakon sto sam vidio sta je GIGABYTE izbacio nisam mogao odolit... ;)
Malo i LJUTO....
P.S
Ovo sam kuciste kupio negdje pocetkom godine i trazeci adekvatnu maticnu naletio sam na ECS H67H2-I mini itx u portio u kad sam je bas htio naruciti nije je bilo da bi kasnije u novom broju BUGa vidio "svoju" plocu... ovim putem im "zamjeram" jer sam kasnije morao traziti po ebayu. hehe Pretpostavljam da je to ta jer je bila jedina u HR ;)
evo dok čekan novi stol malo san se igra pa presložija sve, ovako novi setup izgleda sad
EDIT: btw ovi medvjedići su tu samo kao krpa da se prašina ne raširi po krevetu