Takoder kad sanjam cesto kontroliram snove, nekad neznam dali sanjam ili je to stvarnost ali sve češće znam da sanjam i često pokušavam "skočit sa visine" ( u snu) znajući da mi se ništa neće dogoditi, ali nikako nemogu jer me strah šta će biti ako zaista skočim
( iako sanjam), nikad jos nisam uspio kontrolirat takvu situaciju ali ću pokušat ako bude situacija u snu takva...
Znam da mislite da baljezgam gluposti, no istina je...

.Meni se stalno događa da sanjam borku aviona, kao u seriji Dogfight na Historyu, ja uvjek sve srusim,a piloti su ljude koje pas nemovim i svađam se sa njima.

! I onda sam se sjetio dok sam bio ( prije 10 dana ) kod mame u Italiji bio sam sam u kući jer je mama radila noćnu smjenu i cjelu noć je bilo nevrijeme i jako puhalo i na tavanu je cjelu noć lupao prozor od vjetra! I ujutro kad je mama došla kažem da će trebat zatvorit prozor, a kad smo došli gore na tavan sve pozatvarano !?!?! Nek' mi netko ovo objasni! Nije bilo nikog drugog 1000% jer mama živi sama u toj kući a ja sam spavao i znam da nisam zatvorio prozor jer nebih fakat sam išao gore po noći! I ovako sam bio sav u k**** jer je ogromna kuća a ja sam po noći i non stop nešt' škripi lupka zvekeće!