Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 440.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
legend kaže...

Takoder kad sanjam cesto kontroliram snove, nekad neznam dali sanjam ili  je to stvarnost ali sve češće znam da sanjam i često pokušavam "skočit sa visine" ( u snu) znajući da mi se ništa neće dogoditi, ali nikako nemogu jer me strah šta će biti ako zaista skočim

( iako sanjam), nikad jos nisam uspio kontrolirat takvu situaciju ali ću pokušat ako bude situacija u snu takva...

Znam da mislite da baljezgam gluposti, no istina je...

to su lucidni snovi
16 godina
neaktivan
legend kaže...

Ja sam takoder imao razna iskustva, jednom sam sanjao, bilo je to prije 10 ak godina sanjao sam da igram igru ( a prije toga igrao sam neka sranja u kojima samo mozes vozit aute) i onako sav sretan vozim aute, vozim heliće, tenkove onako mapa je ogromna, kad ono za nekoliko godina dode GTA SA. Vjerovali ili ne sve je bilo isto kao u igri...helic sam vozio kao u snu...

Takoder kad sanjam cesto kontroliram snove, nekad neznam dali sanjam ili  je to stvarnost ali sve češće znam da sanjam i često pokušavam "skočit sa visine" ( u snu) znajući da mi se ništa neće dogoditi, ali nikako nemogu jer me strah šta će biti ako zaista skočim

( iako sanjam), nikad jos nisam uspio kontrolirat takvu situaciju ali ću pokušat ako bude situacija u snu takva...

Ne baljezgaš, i meni se to dogadja. Ne mogu kontrolirati što ću sanjati, ali u snu, kao u stvarnosti, kontroliram sam sebe, što je još čudnije, odjetim miris, dodir, okus, sve kao u stvarnosti(i nisam pijan).
If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
16 godina
Altair kaže....
 Ne baljezgaš, i meni se to dogadja. Ne mogu kontrolirati što ću sanjati, ali u snu, kao u stvarnosti, kontroliram sam sebe, što je još čudnije, odjetim miris, dodir, okus, sve kao u stvarnosti(i nisam pijan).

I ja osjetim sve, totalno sve sto osjeti čovjek kad je svjestan, samo imao sam isto tako snova npr kad bijezim (trčim) od nekog, najčešće uz stepenice, imam osjecaj da mogu brze a nemogu a duhovi me stižu :S A znam da mogu puno brže trčat....ti snovi su mi najgori, volio bi čut objašnjenje za to ako ga uopce ima a znam da nema...

17 godina
neaktivan
legend kaže...
Altair kaže....

I ja osjetim sve, totalno sve sto osjeti čovjek kad je svjestan, samo imao sam isto tako snova npr kad bijezim (trčim) od nekog, najčešće uz stepenice, imam osjecaj da mogu brze a nemogu a duhovi me stižu :S A znam da mogu puno brže trčat....ti snovi su mi najgori, volio bi čut objašnjenje za to ako ga uopce ima a znam da nema...

To se i meni događalo želiš brže ali ne ide nego si spor. To ti je ja mislim zato što bi čovjek počeo trčati u krevetu, jer ti sve to doživljavaš. Tako ja mislim.
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

e takav je meni svaki drugi san.

I baš mrzim to,baš kad se uživim i bježim od zlikovca uvijek naiđem na neku uzbrdicu i trčim sporo,a ne mogu brže.

Užas!!

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
16 godina
neaktivan
jel zna tko odakle se može skinut neka knjiga u pdf formatu o lucidnim snovima
16 godina
neaktivan
Paranormalno

jel cuo netko od vas ikada za "astralnu proekciju" kada u snu kao da napustis svoje tjelo i mozes ici kuda god zelis... ima tko kakvih iskustva?

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

jel cuo netko od vas ikada za "astralnu proekciju" kada u snu kao da napustis svoje tjelo i mozes ici kuda god zelis... ima tko kakvih iskustva?

...poznatije kao izvantjelesno iskustvo...
17 godina
Luka kaže...
mtopol kaže...

...poznatije kao izvantjelesno iskustvo...
 Ja san vec pisao prije al evo opet: (citiram) izlazak iz tjela, kazu da svaki covjek kad spava izlazi iz tjela, i da nemoras samo vidjet ocima, evo vidite ovaj link ima nesto slicno.
Ali oni se opet vrate, u tjelo.

EDIT: evo jos linkova: ovaj(24h) i ovaj!

Eto dio gdje san davao linkove.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

svaka cas na temi jer malo je ovakih na forumu...ja sam jucer dok sam cita ovu temu navecer sanja neke pranormalne snove...a to u marku sam i strah...treba se samo suocit s time i vidiš da je to samo nešto zamišljeno u tvom mozgu

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina

što vi sve smatrate paranormalnim...čudne snove, lucidne snove, crne rupe, deja vu, kada na se na programu vrte filmovi o kojima ste razmišljali...majko.

malo manje igrica a malo više učenja.

što bi fox mulder rekao kad bi vidio ovu temu? da je koncentracija budala paranormalna ovdje?

sve što nabrajate ovdje i baljezgate se uči u gimnazijskoj psihologiji. gimnazijskoj. sa 17 godina.

čast izuzetcima.

i ajmo sad perite me malo. kao ovaj je budala. doću ti kući i razbit ću te. itd.

16 godina
DaffyDuck kaže...

što vi sve smatrate paranormalnim...čudne snove, lucidne snove, crne rupe, deja vu, kada na se na programu vrte filmovi o kojima ste razmišljali...majko.

što bi fox mulder rekao kad bi vidio ovu temu? da je koncentracija budala paranormalna ovdje?

sve što nabrajate ovdje i baljezgate se uči u gimnazijskoj psihologiji. gimnazijskoj. sa 17 godina.

čast izuzetcima.

i ajmo sad perite me malo. kao ovaj je budala. doću ti kući i razbit ću te. itd.

Heh...ja nesmatram nista paranormalno nego mi je tema zanimljiva, a ako tebe muči tko o čem razmišlja i govori tvoj problem....

16 godina
legend kaže...
DaffyDuck kaže...

čast izuzetcima.

Heh...ja nesmatram nista paranormalno nego mi je tema zanimljiva, a ako tebe muči tko o čem razmišlja i govori tvoj problem....

onda razmišljatjte u temi "Neparanormalno" ili "Normalno"
17 godina
jurluk kaže...
legend kaže...

to su lucidni snovi

Znate li kako ja skužim da sanjam. Tako što u snovima nema kompleksnih sjena. A onda u snu moš biti superman ako poželiš, jer ti kontroliraš fiziku u svojim snovima ;D.
Sometime the best defense is to attack!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Znam da mi nećete ovo vjerovati. Svaku noć sanjam da sam na groblju i svo grobovi gore (vatra oko njih). U njima vidim šta će se sutra dogoditi, a slijedeću noć taj se grob sa tom "vizijom" ugasi.........ČUDNO:-I

iNDOOR Comet webbrowser...Made by me!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

ja sam par pta sanjao tako kao da znam da sanjam ali mi je bio dobar san pa nisam htio da prestane.

I tako se to par puta vrtilo u više snova.

Al ono baš čudno sanjam i znam da sanjam i onda se probudim u snu al opet sanjam. LOL

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Da vjerujem u paranormalno,bilo je par situacija u kojima sam se usro od straha.Poljubac

Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!! ______________ Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina.
16 godina
neaktivan
Khidht_men kaže...

Da vjerujem u paranormalno,bilo je par situacija u kojima sam se usro od straha.Poljubac

to ti je u jednu ruku dobro jer tad mozak izlucuje adrenalin koji je "zdrav" !
16 godina
neaktivan
OsXfreak kaže...

Znam da mi nećete ovo vjerovati. Svaku noć sanjam da sam na groblju i svo grobovi gore (vatra oko njih). U njima vidim šta će se sutra dogoditi, a slijedeću noć taj se grob sa tom "vizijom" ugasi.........ČUDNO:-I

Daj zaviri u ''grob'' i reci mi bor od Lota i Binga na PM Smijeh.Meni se stalno događa da sanjam borku aviona, kao u seriji Dogfight na Historyu, ja uvjek sve srusim,a piloti su ljude koje pas nemovim i svađam se sa njima.
[url=http://profile.xfire.com/bigbadborna][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bigbadborna.png[/img][/url]
16 godina
Paranormalno

uh evo uspjeo sam procitat cijelu temu napokon

meni se također dosta toga događa al mislim da je to sve psiha i nema niceg paranormalnog

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
16 godina
xxxxx kaže...

uh evo uspjeo sam procitat cijelu temu napokon

meni se također dosta toga događa al mislim da je to sve psiha i nema niceg paranormalnog

to im i ja pokušavam objasniti.
16 godina
neaktivan
OsXfreak kaže...

ovo me malo plaši Iznenađen
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
OsXfreak kaže...

Stvarno plaši Iznenađen
Ti si novi Nostradamus (osim ako se ne šališ za ovo)
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
16 godina
neaktivan
vistma kaže...
jurluk kaže...
OsXfreak kaže...

Stvarno plaši Iznenađen
Ti si novi Nostradamus (osim ako se ne šališ za ovo)
  mislim da bi ga taj san vec nakin mjesec dana psihički istrošio
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Možeš dati primjer toga predviđanja? U koliko slučajeva se pokažu istinitima?

17 godina
Joe Cavallo kaže...

Evo jucer nakon što sam čitao ovu temu u 2 ujutro bio sam ko na iglama cjelu noć Smijeh! I onda sam se sjetio dok sam bio ( prije 10 dana ) kod mame u Italiji bio sam sam u kući jer je mama radila noćnu smjenu i cjelu noć je bilo nevrijeme i jako puhalo i na tavanu je cjelu noć lupao prozor od vjetra! I ujutro kad je mama došla kažem da će trebat zatvorit prozor, a kad smo došli gore na tavan sve pozatvarano !?!?! Nek' mi netko ovo objasni! Nije bilo nikog drugog 1000% jer mama živi sama u toj kući a ja sam spavao i znam da nisam zatvorio prozor jer nebih fakat sam išao gore po noći! I ovako sam bio sav u k**** jer je ogromna kuća a ja sam po noći i non stop nešt' škripi lupka zvekeće!

@ goodye: nešto mi smrdi u toj tvojoj priči o fendu i vrećici! Kako molim te nije skužio da zvuk dolazi od dole a ne iza i kad se okretao kako nije sku?? Mislim, meni kad se zalijepi neki list pod džon ili na pertlu pa odmah skužim da mi nešto šuška! Ne kužim!  molio bih te da objasniš ovo moje iskustvo, jer kažeš da se sve može objasnit i da paranormalno ne postoji

Jel ti znas sta je ljdski strah? Ako ne, ljudski strah moze od misa stvoriti slona treptajem oka. I od toga straha dolazi puno paranormalnih situacija. Zato mene ne cudi to sto nije pogledao u nogu, jer je njemu na pameti bila samo jedna misao, "netko me prati moram pobjeci".

Nisam ja strucnjak da ti mogu objasniti, ali kako je netko vec rekao moguce da je prozor bio otvoren i da se usljed lupanja zatvorio. Ili mozda u susjednoj kuci da je lupalo ali ti se ucinilo da je na tavanu. Kazem ti ljudski mozak stvari vidi drukcije kad je u nekom prepadnutom stanju. nemora znaciti da si se ti tresao od straha, nego samo ako si pomislio da bi moglo biti nesto cuno, odmah cujes neke nenormalne zvukove.
We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Čujte ovu zakon

. Sve je iluzija.

The cake is a lie!
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Sinoć je na Novoj TV bila ona EzoTV emisija i javlja se žena koja se zove Anica i numerolog joj kaže da bi trebala promjeniti ime u Ana jer Anica je nesretno ime zbog nekih brojeva bla, bla i još joj objašnjava kako se mijenja ime. Paranormalno je da ljudi vjeruju u takve gluposti, da se to događa na javnoj televiziji i da se ta vrsta prijevare uopće tolerira.

17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Sinoć je na Novoj TV bila ona EzoTV emisija i javlja se žena koja se zove Anica i numerolog joj kaže da bi trebala promjeniti ime u Ana jer Anica je nesretno ime zbog nekih brojeva bla, bla i još joj objašnjava kako se mijenja ime. Paranormalno je da ljudi vjeruju u takve gluposti, da se to događa na javnoj televiziji i da se ta vrsta prijevare uopće tolerira.

Meni je jos vise paranormalno da ljudi vjeruju u tarot Milana!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Kad sam poceo vjerovat u vanzemaljce i ostali shit :D

Ljeto 8. mjesec noc 2 ujutro

budi mene stari da se brzo dignem, i izadem van, i tako ja i stari stanemo ispred valjuskastog oblika osvjetljena okolona, mjeseca nigdje.

lebdi 15 metara od nas i 5 metara od zemlje

I ja i stari blejimo u to jedno 45 sekundi, dobrih

nato se zacuje mama kako izlazi iz kuce jer se ja i ovaj deremo, i objekt nestaje iznad kamenjaka na Rabu.

uto sa druge strane dolazi drugi objekt iste boje i istog ponasanja, lebde jedan pokraj drugog i u sekundi krenu prema jugu, odnosno prema sjeveru.

Nista cudno, nismo imali interneta ni televizije u kuci i uzivali

vracamo se doma a na tvu i internetu u vezi tog datuma 10 dogadaja i svjedoka, 10 slika istog objekta kojeg smo ja i tata vidjeli, iste boje, a svjedoci sa sjeverne strane Raba i Paga

http://nlo95agan.blog.hr/2008/07/1625191674/nlo-viden-na-rabu-2972008.html

http://sammp.bloger.hr/post/nlo-iznad-lovrana--best-of-rh/953590.aspx

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice