Prodao sam 5800XM,sada imam LG Cookie koji me i nije odusevio.Sta kazete na Nokiu X6?
Sorry na offtopicu.
Prodao sam 5800XM,sada imam LG Cookie koji me i nije odusevio.Sta kazete na Nokiu X6?
Sorry na offtopicu.
Sorry na offtopicu.
Ako imaš prilike rađe kupio Sony Ericsson Vivaz .
Ne Nokiu X6 .
Ali ako nisi u situaciji , kupi X6 , nečeš se pokajat oko oba uređaja .
Nokia 6288.
HTC Wildfire
Trenutno imam crni samsung sgh e 251
http://www.indiamobilephones.com/wp-content/uploads/2010/02/Samsung-SGH-E251.jpg
Samsung s5550, al nije baš u dobrom stanju pa ću si morat kupit novi
Sorry na offtopicu.
Dobar mobitel,mada ti ja licno ne bih preporucio symbian. Bolji neki android ;)
mjenjo sam iPhone3gs 16gb za nokiju n97 32+16gb :DD
nokia5530 ali od prije nekoliko dana je stao totalno ,ne znam sda da radim,neki serviseri su ga pregledali ali nisu mogli popraviti zna li ko sta je u pitanju hvala
Od sutra vjerovatno ponosni vlasnik nokia 5130 xpressmusic
Nokia 6303c,planiram kupiti neki smartphone
jel prodaje tko nokiu 5800 u dobrom stanju sa svime u paketu i garancijom? do 6-8mj starosti...
trenutno imam V630 vec 3,5 godine sa 1500+ h razgovora i radi ko urica! jedino mi otisao zub na straznjoj maskici pa stoji komadic selotejpa na boku da ju drzi...ostalo 5+!
Jučer dobio Samsung S5230 koji je zamjenski za SE C510, čeka se HTC Desire.
Samsung Galaxy S I9000
Sony Ericsson Xperia x1
Od danas ponosan vlasnik Nokia 5130 Xpressmusic!
Samsung Galaxy S I9000
nokia x6
Samsung Galaxy S I9000
Nice! kakav je mobitel?
iskreno, ja ga najmanje gledam kao mobitel. vise kao gadget za svakodnevnu zezanciju i ubijanje vremena. puno prckam po njemu, imam instalirano 109 aplikacija, sto korisnih, sto onih koje bi mi ˝mogle jednom zatrebati˝...ubacio sam jos micro SDHC od 8 GB, stavim par filomva i vrtim ih prije spavanja. ali me malo opterecuje njegova vrijednost, i skup je i poklon je. zato uvijek imam rezervnu nokiu 1200, peri deri . cucla bateriju brze nego sam mislio, nadam se da ce novi update 2.2 bit njezniji prema bateriji. smeta me sta mu se plastika brzo zaprlja, cak i od tragova znoja sa ruku, pa mi malo ˝bjezi˝. stavio sam tri gps-a, ali mi nema do garmina, kojeg eto nema za android.
nadam se da se nitko nece ljutit za off-topic.
HTC Diamond 2, pokušavam nekako iskombinirati Desirea.
Samsung Star 5230 black+silikonska zaštita.Slike kasnije kad budem našao prave baterije za digitalca.
Nokia 3120
sony ericsson xperia x10 mini pro :)))
sony ericsson xperia x10 mini pro :)))
kakav ti je mob, jel je premalih dimenzija, ili su dimenzije prednost?
SonyEricsson W910i, uskoro HTC Wildfire ili možda neki drugi ali svakako će bit HTC
iPhone 3G 8 GB
Blackberry Bold 9000
Neko smece od SE W205 (backup uredaj ako sve zakaze )
Prica o Boldu:
Kupio rabljeni Blackberry Bold 9000 pa vam kasnije pokazem sta ljudi koji rade oglase i prodavaju uredaje stavljaju pod "novo".
Posto sam imao Blackberry 8520 (sada ga koristi zarucnica) i bio sam prezadovoljan sa njime, isao sam na Bolda posto mi je bolji uredaj i toliko mi se svidio da sam odmah za njega kupio apsolutno sve novo: kompletnu masku, tipkovnicu, opremu, foliju za display i bateriju.
Sada uz malo vise ulozene love (dosta ulozeno, ali mi nije zao) imam savrseni i novi uredaj sa kojim sam prezadovoljan. Cak mi vise sluzi nego sto je to slucaj kod iPhonea....makar je meni iPhone odlican uredaj, da ne bi bilo zabune.
Trenutno posjedujem Samsung s8500 wave i prezadovoljan sam.
Nokia 5230