U mojem vlasnistvu je SE:Aino black
Mobitel nema sta prezadovoljan s njim!!! ;)
evo i slike:
U mojem vlasnistvu je SE:Aino black
Mobitel nema sta prezadovoljan s njim!!! ;)
evo i slike:
sony ericsson xperia x10.
Nokia 6300. Čelični fon
Nokia 6700 Slide. Sjajan telefončić, ARM11 600mhz procesor unutra,128mb RAM-a, 5mpx CarlZeiss optika na kameri,AF, 2gb kartica unutra,LED zaslon, SymbianOS, klizni mehanizam odlično pogođen, tipkovnica solidna, sve u svemu djeluje kao prilično robustan mali slider.
Vagao sam za njegov iznos od 1400kn cca. koliko idu u oglasnicima, ali pošto mi je prijatelj već 2x naletio na Kineza koji mu je vrisnuo, rekao zahebi, preko firme i pravac Mobis, 2g garancije i doviđenja.
Zasad samo pohvale.
http://www.gsmarena.com/nokia_6700_slide-3035.php
http://www.gsmarena.com/nokia_6700_slide-review-473.php
Sve u svemu kakvih 7.5/10, 8 ako volite klizne Nokie.
nokia 5230, planiram kupit x8-koji je prebolestan
evo znam da ovome nije mjesto ovde ali stvarno trebam POMOC!!!!zato modovi pls nemojte brisat!!
evo ovako brat mi radi za jednu kompaniju u zg i dobil je novi mob iphone 4 a imal je motorolu v360v i sad kad je prebacil karticu svi su mu brojevi nestali i kad prebaci opet u stari mob opet nema brojeva (jednostavno su isparili) molim vas pomagajte hitno je bratu trebaju brojevi jer su za posao
pls
8 GB samsung omnia 2, micro sd 8 GB
LG GM360 Viewty Snap + 2 GB Memorijska kartica
Nokia 5310 Xpress Music i iPhone 3GS 16GB.. sve simpa..
Samsung Corby Plus Wi-Fi@T-Mobile
2gb Kingston.
HTC Diamnod.
HTC Desire
HTC legend vec pola godine koristim, i stvarno predobar mobitel. Za one kojima je desire preskup, a ovi jeftiniji preslabi. Zlatna sredina.
Apple Iphone 3G.
Više mi ništa ne triba. Kad izađe petica možda uzmen 3GS.
Sony Ericsson S302
iPhone 3GS
alcatel ot-708
Samsung Omnia i900
HTC HD2
SE K700i
SE K750i
SE K800i
Nokia E51
Nokia N95 8GB
SE Xperia X10i
Desire hd :D
Trenutno Nokia E66, uskoro LG GT540 Optimus. Teško će mi se biti odvojiti od 66-ice... što je ona sve prošla sa mnom... izgleda kao da je prošla kroz svjetski rat, ali do danas nisam imao problema s njom. :) Mislim da ću uzeti još jedan broj, samo da je mogu ostaviti kod sebe. :P
T-Mobile Pulse
HTC Desire.
Primarno - SE W995
''Pomoćni'' - HTC Tatoo
NOKIA X6 <3
Sony Ericsson Xperia X8