- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blackberry 8900 Curve
Trenutno LG Arenu, ovih dana upiknut Galaxy 9000 S
5800 XM,8 gb memory card
prezadovoljan
ma sta jedini imam iphone4? lol.. nije ni cudno sto me bagra napala kad sam otvorio temu za futrolu..

HTC Wildfire
stari: Vodafone 710 i novi: Xperia X8
Kao što sam reko da ću staviti slike,i evo ih.Stavio sam crnu silikonsku masku jedino nemogu pronaći screen protector nigdje,tvornički mi se u džepu odljepio i ostale one mrlje na njemu i nakraju sam ga bacio jer nisam mogo to nikako očistit.Zadnja je mutna jer mi je baterija bila na kraju(na digitalcu).
EDIT:Frimeware S5230W iPhone,4GB MicroSDHC.
HTC Desire
ubojica!
Nećete vjerovati - starog Ericssona T-65, ako se ne varam iz 2002.
(samo nemojte reći da sam škrt - u međuvremenu sam kupio dva drugima kao poklone)
rijesio se Nokie 5800 XM...
sad iam iPhone 3G 8 GB
prezadovoljan :)
(samo nemojte reći da sam škrt - u međuvremenu sam kupio dva drugima kao poklone)
mozda i stariji.. mislim da je taj mobitel bio prvi koji se dijelio za dzabe pod ugovorom.. u vipu za 29 lipa.. sjecam se da je stajala ceta od 100 ljudi u puli na rivi ispred ducana da ga ugrabi...
a bacali su ugovore i kartice u smece kad bi izasli..
eh to su bila neka druga vremena..
mozda i stariji.. mislim da je taj mobitel bio prvi koji se dijelio za dzabe pod ugovorom.. u vipu za 29 lipa.. sjecam se da je stajala ceta od 100 ljudi u puli na rivi ispred ducana da ga ugrabi...
a bacali su ugovore i kartice u smece kad bi izasli..
eh to su bila neka druga vremena..
lako moguće da su ga davali na ugovor, ja sam svog baš kupio, zapeo mi za oko kad sam kupovao.
uglavnom teško je zamisliti da će 2018 netko imati koji od danas aktualnih mobitela, to sve brže ide
Trenutno : Samsung SGH-J700v i SGH-E250 (oba s 2GB memorijskom)
LG KP500 i Nokia X2
Nokia 5800 CFW Pixel*1
Nokia N8, prije dva tjedna sam je kupio

Nokia N95 8Gb, ali psp je zakon
Samsung Galaxy 5
nakon par godina motorole v3 presao na galaxy s.... predobar telefon
Imam ih par, samo što koristim samo Desire i LG(jako malo)
- HTC Desire
- LG Renoir
- SE T65
- SE W950i
- Neki prastari Ericsson, antena mu se može skinuti
- Neka preklopna Nokia, može snimati CIF videe :P
- SE Walkman bijeli preklopni, neki za džogiranje i sport, ne sjećam se modela.
ako cemo tako onda ja imam:
-alcatel 303 one touch (antena razvaljena)
-alcatel 511 (joystick i par puca ne rade uvijek)
-siemens mc60 (jedini mob sa kojim nisam NIKAD imao NIKAKVIH problema)
-se w600i (nazalost mob sa tvornickom greskom, a ja izgubio racun za garanciju, tako da...nudili su mi u jednom servisu popravak za 1300kn, mora da da! - maticna je u banani plus sta nista ne radi na tipkovnici)
-se v630i (odlican, samo zadnjih par mjeseca koristenja mi nije radila memorija poziva, tj nije pamtio pozive, stao je na 17.7.2010)
-nokia 5800 xm (imam ju mj dana, za sad sve pohvale)
sve ih imam jos doma...ne zelim se odvojiti od njih...upotrebljivi su v630, mc60 i 303, a donekle i 511, dok sa 600i se nemoze raditi nista
koristim samo nokiu sad
Uz Samsunge E250 i J700, ponosni sam vlasnik:
Siemens C45
Siemens A50
SonyEricsson K320
Samsung GT-C550 (trenutno u sestrinom vlasnistvu, jer joj je krepo iPhone3G)
Samsung S5230 i Sony Ericsson S500i (nadam se da će S.E. uskoro biti zamijenjen xperiom x8 :D)
Update:
Uz BB 8900 Curve jos i Samsung WAVE ...