Problem ruter , povezivanje

poruka: 7
|
čitano: 1.325
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Pozdrav. Imam stari ruter od telekoma , ali posto  ima slab signal sto se tice wi-fi mreze , kupio sam drugi jaci ruter- TENDA . Sad kad ga zamjenim sa ovim starim ZTE  prikaze mi  internet konekciju ali pored je uzvicnik i zbog tog nece nista da otvori. Cuo sam da telekom ima neku zastitu za rutere da se samo njihovi koriste ali da se valjda moze disable u postavkama rutera. Pa ako neko zna kako da rijesim taj problem da ukinem tu zabranu bio bih mu zahvalan. Taj problem mogu rijesiti oni iz sluzbe telekoma ali dok oni dodu treba dosta vremena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 18:15 (Jankec12).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Problem ruter , povezivanje
Njihov ruter ostaviš i zatražiš od njih da ga atave u bridge način rada. Svoj spojiš na njihov i tad ti tvoj obavlja sve vezano za internet. Najjednostavnije.
10 godina
odjavljen

Pa i ne bas. Na postojeci telekomov nakacis Access point i sve ti ostane kako jest samo imas daleko bolji wifi....

11 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu-kabel od adsl (zbog novog razmjestaja mi je prekratak par metara) da ne kupujem i ne provlacim sve ponovo stavio bi ovaj postojeci u konektor i onda nastavio iz konektor u ruter...

kako se zove taj konektor adsl to adsl ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

1 0 hvala 1
14 godina
Ne znam gdje postaviti ovo pitanje pa ću ovdje da ne otvaram novu temu. Ubacio sam u fifu 17 neki gameplay mod za ofline igranje koji zahtjeva da isključim internet pri pokretanju igre. Više puta na dan igram pa da ne vadim i vračam lan kabel iz pc kako da ugasim internet? Dole na detskopu ima povezivanje na kučnu mrežu, ali ne znam kako to isključiti pa opet uključiti. Ne bi htio šta zabrljati pa alo ima tko da mi objasni:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sys.properties/CP, devices/upravitelj uređaja, disebliraš mrežnu karticu..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice