Mobilni Internet nije za stare lijenčine

poruka: 7
|
čitano: 1.881
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dobijem ja tako nekakav mobitel sa Simpom, idem brisati SMS poruke kojih

se nakupilo, i među ostalim vidim "Poštovani gospodine xyz, odite vi malo na

www.t-mobile.hr i uvjerite se u nevjerojatne stvari koje mi nudimo, a sve jeftino i super"

I kliknem ja tako na link, počnu se pojavljivati neke buhice na ekranu, i odjednom poruka

"Nemate više kuna na računu, molimo nadoplatite blablabla"

Imao sam točno 50kn, ostalo je na neku foru 3.57kn (eto, srećom nije mi uzeo sve)

I sad bi ja trebao proučavati što se desilo, a lijen sam i star, pa ako neko

mlađi može objasniti...

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Stari gospodine, službena organizacija koja se bavi Internet-om -4chan točnije sektor newfag-ova smislio je pravila Internet-a, trebali biste ih pročitati.

A što se Vaše situacije tiče, bit ću kratak, jasan i gorak: ne koristite link-ove na mobitelu.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Mobilni Internet nije za stare lijenčine
Internet vam pocucla sve pare s racuna dok trepnete...
Me gusta....
17 godina

Može neko izmjeriti koliko je "teška" www.t-mobile.com stranica?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina
neaktivan

Ma nemaš  što mjeriti prije surfa aktiviraj neki paket za surf mislim da ide A porukom na 3636

ne možeš surfati ovako na suho to je 1kn=1MB a u roamingu još skuplje 6kn=100KB tako nešto

edit: ta tvoja poveznica ma baca na američki t-com i spremeljena u operi na desk je teška 1.78MB;

e sad sam skužio pitaš za .com to je USA t-mobile a naši su .hr a naši su teški na svom frontpageu 1.17MB

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 3:22 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Ma nemaš što mjeriti prije surfa aktiviraj neki paket za surf mislim da ide A porukom na 3636

ne možeš surfati ovako na suho to je 1kn=1MB a u roamingu još skuplje 6kn=100KB tako nešto

edit: ta tvoja poveznica ma baca na američki t-com i spremeljena u operi na desk je teška 1.78MB;

e sad sam skužio pitaš za .com to je USA t-mobile a naši su .hr a naši su teški na svom frontpageu 1.17MB

Pa ne pišem, koliko vidim napisao sam ".hr"

Anyway, to bi ispalo da sam bio u roamingu usred Zadra, s obzirom na veličinu stranice i koliko su naplatili

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 8:53 (segregator).
16 godina
neaktivan
segregator kaže...

Može neko izmjeriti koliko je "teška" www.t-mobile.com stranica?

A eto ja tu vidim .com koju sam automatski c/p, nema veze, ne surfaj bez nekog od paketa ne znam koja je točno sada ponuda na mobitelima :)

bug caruje, um klade valja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice