Meni bi sutra trebala stici pa ti javim dojmove :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni bi sutra trebala stici pa ti javim dojmove :)
I meni, naručio sam ju jućer a vidim da je danas poslana..
Eo stiglo je... Sve je uredu, tipkovnica je mrak, miš mi radi u 4. brzini, preporodio sam se kad sam zamjenio MS Wizard s ovim... Iako mi je malo glupo što na mišu svijetli skroll i ono ispod samo bijelom bojom al nije to toliki problem.
Mene iscekivanje ubija.. narucio sam ju u petak a jos je nema
Mene iscekivanje ubija.. narucio sam ju u petak a jos je nema
Ja iz Linksa, stiglo u dva dana(u ned. naručio u 20 h). Al mi nije jasno što su mi poslali onoliku kutiju, ja otvorim više od po kutije su neke vreće i ispod toga kutija s tipkovnicom i mišem... I onda još u toj velikoj kutiji stoji još jedna mala prazna kutija iz Linksa
Ja sam bio narucio iz adma, trebala je stici danas no međutim status narudžbe je storno nakon što je isporučena. Zna li iko u cemu je problem? Trebao sam paket i dostavu platiti pouzecem.
EDIT: Covjek iz podrske kaze da je to zato što se nisam javljao na mobitel, na kojem uopce nema propustenih poziva, dakle nisu ni zvali.
Ja sam bio narucio iz adma, trebala je stici danas no međutim status narudžbe je storno nakon što je isporučena. Zna li iko u cemu je problem? Trebao sam paket i dostavu platiti pouzecem.
EDIT: Covjek iz podrske kaze da je to zato što se nisam javljao na mobitel, na kojem uopce nema propustenih poziva, dakle nisu ni zvali.
Čime dostavlja taj ADM pakete? Odakle si ti ono?
Iz Zagreba sam. Koliko sam shvatio na podrucju Zagreba i okolice imaju svoju dostavu, a ostatak Hrvatske Overseas/HP Express.
Iz Zagreba sam. Koliko sam shvatio na podrucju Zagreba i okolice imaju svoju dostavu, a ostatak Hrvatske Overseas/HP Express.
Ne znam, doći će, ne brini...
Jel netko možda zna kako da one dvije dodatne tipke na mišu(backward i forward) konfiguriram? Znači da mi backward bude forward a forward backward(samo da im zamjenim funkcije)? Prošli miš mi je bio tako konfiguriran(nativno) a sad se ne mogu privikniti na ovaku konfiguraciju
Stigla danas ujutro, njihova dostava je bila. 350 kuna me izaslo sve skupa i mogu rec da je vrijedilo svakog novcica
A ovo za tipke.. probaj sa X-Mouse Button Control-om, trebalo bi raditi.
Stigla danas ujutro, njihova dostava je bila. 350 kuna me izaslo sve skupa i mogu rec da je vrijedilo svakog novcica
Jel on mora raditi u pozadini da bi imao te mogućnosti? Zar nema nešto u Windowsu da se podesi?
Jel on mora raditi u pozadini da bi imao te mogućnosti? Zar nema nešto u Windowsu da se podesi?
Nema. Windowse ne zanimaju te dodatne gluposti koje je dodao proizvođač periferije.
Pozdrav, zanima me da li postoje mehaničke tipkovnice sa HR layout-om, te ako da koju biste mi preporučili?
Pozdrav, zanima me da li postoje mehaničke tipkovnice sa HR layout-om, te ako da koju biste mi preporučili?
Ne postoji HR layout. Postoje ANSI, ISO i još neki. Skoro svi imaju "HR varijantu" tj inačicu s hrvatskim dijakritičkim znakovima.
Pretpostavljam da misliš na ISO s HR; u tom slučaju odgovor je potvrdan i preporučio bih Logitech G710+.
Ne postoji HR layout. Postoje ANSI, ISO i još neki. Skoro svi imaju "HR varijantu" tj inačicu s hrvatskim dijakritičkim znakovima.
Pretpostavljam da misliš na ISO s HR; u tom slučaju odgovor je potvrdan i preporučio bih Logitech G710+.
A jesi dao preporuku... Nek uzme ovu i pjeva.
Evo malo sam googlao i shvatio da je ISO layout to što tražim (hrvatski dijakritički znakovi i veliki enter :) ), zahvaljujem na preporuci, još me zanima koji bi best buy bio za nekih 700 kn?
A jesi dao preporuku... Nek uzme ovu i pjeva.
Nikad mi nisu bile jasne te DasKeyboard etc. Ok prije nekoliko godina dok su bili u manjini. Ali sad? Nema ništa; ni posebne programibilne tipke. Precijenjeno kao večera s Tinom Katanić.
A za 700kn eventualno "vrebaj" G710+ na njušci (ja sam svoju dao za 600 prije tjedan dana) ili neku u tom rangu. Bitno da ima garu radi LED-ica ili PCB-a jer switchevi teško da su "otišli". Od novih bi čak uzeo Func KB-460, mada opet, ja osobno ne bih dao tolike novce ako nemam dodatne tipke.
tipkovnica do 1000kuna +-200
naravno da sam gledao http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=16778 G910 jer ima dobre ocijene,no vrijedi li tih para.
Želim se maknuti od ove MS 50 kuna tipkovnice :D
A gledaj, Corsair K70 RGB je oko 1500kn na više, tako da je 1200 dobra cijena za 910 (pogotovo ako uzmeš u obzir da je i ona nedavno bila 1500). Uz to, sad je G710+ na akciji (998kn) koja je isto jako dobra opcija. Isto tako poslao sam ti privatnu poruku, kolega prodaje novu G910 masno ispod cijene pa vidi da li ju još uvijek ima. BlackWidow Chroma isto ulazi u budžet, ali nju ne preporučam pored spomenutih. Ako ti ne trebaju dodatne tipke tu je i Func KB-460 za 760 kuna. Ima opcija ko u priči za tu lovu. Ovisi što ti je bitno.

Logitech Illuminated (K740), evo lik daje novu za 390kn. Još probaj spustiti na 350, ali i ovako vrijedi!
Logitech Illuminated (K740), evo lik daje novu za 390kn. Još probaj spustiti na 350, ali i ovako vrijedi!
Nema "klasični" raspored. Dijakritičke znakove, je l'.
EDIT - Zapravo, slova s dijakritičkim znakovima. :)
Radi pozadinskog osvjetljenja, ali ima naše znakove, jedino je sitno različita iznad strelica (pageup etc.). No daleko najbolja "slim" tipkovnica. Ja sam preporučio, pa ako mu odgovara... Inače u trgovinama je preko 500kn najjeftinija.
A gledaj, Corsair K70 RGB je oko 1500kn na više, tako da je 1200 dobra cijena za 910 (pogotovo ako uzmeš u obzir da je i ona nedavno bila 1500). Uz to, sad je G710+ na akciji (998kn) koja je isto jako dobra opcija. Isto tako poslao sam ti privatnu poruku, kolega prodaje novu G910 masno ispod cijene pa vidi da li ju još uvijek ima. BlackWidow Chroma isto ulazi u budžet, ali nju ne preporučam pored spomenutih. Ako ti ne trebaju dodatne tipke tu je i Func KB-460 za 760 kuna. Ima opcija ko u priči za tu lovu. Ovisi što ti je bitno.
Ma htio bih nesto da mi traje dugo vremena pored takve investicije. Dodatne tipke su dobro dosle zbog mmoa kojih igram,tako da mi se 910 cini najbolja za te pare i moje potrebe.
Pozdrav svima. Planiram uzeti Genius KB-265 u adm-u i zanima me da li tipkovnica ima hrvatski layout (Z i Y na pravim mjestima, šđčćž i slično). Poslao sam im mail ali nema odgovora pa pitam ovdje, možda bih to brže saznao.
Hvala!
EDIT: Dobio odgovor, ima HR layout ^^
Steelseries apex m800? Zasto kupiti a zasto ne? :D
Koristila bi se najvise za gaming, za fps igre
Pozdrav svima.
Zanima me što znači adriatic layout?
Hvala.
Uzeo od Corsaira K70 RGB sa red switchevima, mogu je preporučiti svima, odlična je, samo što se cijenovno neće baš večini svidjeti :)